26 / 04 / 2024

Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri' nde daireler 135 bin TL' den başlıyor!

Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri' nde daireler 135 bin TL' den başlıyor!

Firma: Altunkaynak İnşaat

Proje: Altunkaynak Vakfıkebir Evleri

Altunkaynak İnşaat tarafından hayata geçirilen Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri projesinde daireler 165 metrekare ile 175 metrekare alan arasında değişiyor. Temellerinin Nisan ayında atılacak olan projede daireler 135 bin TL' den başlıyor.



Trabzon İl'i  Vakfıkebir İlçe' sinde yer alan Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri toplam 143 daireden oluşuyor. Proje deniz ve orman manzaralı dairelerden oluşuyor.


Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri 6 bin 500 metrekare alanda yükseliyor. Proje yeni yapılan turizm okulunun ve devlet hastanesinin yakınında yer alıyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor.


Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri projesinde dairelerin alanları 165 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor. Proje içerisinde sauna, kapalı otopark, spor salonları, çocuk parkı, kamelya ve yürüyüş yolları bulunuyor.


Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje plaja 200 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede ödeme seçenekleri olarak banka kredili ve faizsiz taksit imkanı da sağlıyor.


Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri projesinde daireler 135 bin TL' den başlıyor. İnşasına Nisan ayında gerçekleşeceği projede fiyatlar 240 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Altunkaynak Vakfıkebir Trabzon Evleri iletişim

Adres: 731 Sk. No:73 Vakfıkebir/TRABZON

Tel: 0462 841 59 61

Web: [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön