26 / 04 / 2024

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlarda artış yaşandı..



GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlar arttı. Kampanya kapdamında faizlerin yüzde 0.98’ler seviyesine inmesiyle birlikte projede her 5 müşteriden 4’ü banka kredisini tercih etti. Kampanya, İstanbul Beylikdüzünde prestij caddesi Adnan Kahveci’de yükselen Alya Grandis’te Haziran sonuna kadar devam edecek.

Satışlarla ilgili bilgi aktaran Akkuş Grup ve Boss4 Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, müşterilerin hem fiyatın hem faizin indirildiği bu tür fırsatları her zaman bulamayacağını ifade ederek, bu nedenle alım kararını erteleyen kesimin kampanyayla birlikte harekete geçtiğini belirtti.

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

Abdülkadir Akkuş, kampanya öncesinde 5 satıştan bir ya da en fazla ikisinin banka kredili olarak gerçekleştiğini, şimdi ise bu oranın ikiye katlandığını söyledi. Akkuş “ Alya Grandis’te müşterilerimiz dilerlerse Ziraat , Halk ,Vakıflar bankaları üzerinden kredi kullanabiliyorlar” dedi. Akkuş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Özetle düşük fiyat, düşük faiz gibi geniş bir tabana yayılmış kampanyalar, konut talebinin, ihtiyacının yüksek olduğu ülkemizde her zaman sonuç vermiştir ve vermeye de devam edecektir. Ülkenin ekonomik canlanmasının sürmesi konusunda elini taşın altına koymuş gayrimenkul sektörünün  aktörleri olarak, bundan sonra da üstümüze düşen vazifeyi yapmaya devam edeceğiz.”

Alya Grandis projesi, İstanbul Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci Bulvarı’nda inşa ediliyor. 18 ay içinde teslim edilecek projede toplam 100 konut bulunuyor. 100 milyon TL yatırım büyüklüğüne sahip Alya Grandis’te inşaat seviyesi yüzde 35 seviyesine gelirken, bugüne kadar 27 konut da sahibini buldu. Alya Grandis’te ortalama metrekare fiyatı 30 Haziran tarihine kadar 4 bin 200 TL seviyesinde uygulanacak.

Akkuş Grup çatısı altında, yine Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda inşa edilen Alya Penta projesinde ise teslimler devam ediyor. Hemen oturmaya müsait projede sınırlı sayıda kalan dairelerde metrekare fiyatları bir süre daha 4 bin TL seviyesinde uygulanacak.


Abdülkadir Akkuş, Beylikdüzü’nün prestij caddesinde A kalite inşaatlarda bu fiyat seviyelerinin kolay kolay yakalanamayacağına dikkat çekti.  

Projede lansmana özel fiyatlar 660 Bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, hamam, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi imkanların yer alacağı Alya Grandis projesinde 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 daire seçenekleri yer alıyor. Boss4 Gayrimenkul İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan projede 10 blok ve 8 dükkan bulunacak. Projede, 3+1 daireleri 135, 144, 182 ve 190 metrekarelerde 4 tipte, 4+1 daireleri ise 200 metrekare , 6+2 daireleri 327 metrekare ile 315 metrekare, 7+2 daireleri 350 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Daha fazla bilgi için 0212 855 5 750’ u arayabilir, www.alyagrandis.com  ve Grup Projeler Satış Ofisini ziyaret edebilirsiniz.

 


Geri Dön