25 / 04 / 2024

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 



Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta projesinde teslimler 6 ay öne alındı. Alya Penta'da daire teslimleri 2018 yılının Nisan ayında yapılacak. 


50 konuttan oluşan alya Penta projesi 3 bin 565 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 13 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip projede kapalı otopark, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, oyun parkı, basketbol sahası, 24 saat güvenlik hizmeti, güvenlik kamerası, araç tanıma sistemi, ses ve ısı yalıtımı, jeneratör, hidrafor hgibi imkanlar sunuluyor. 


2 oda 1 slon, 3 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon dairelerin yer aldığı Alya Penta projesi okul, hastane, pazar, Paradise AVM, Carium AVM ile Perla Vista AVM'ye yakın mesafede yer alıyor. 


Daire alanlarının 125 metrekare ile 250 metrekare arasında değiştiği Alya Penta Beylikdüzü projesinin temeli 30 milyon TL yatırım bedeli ike 2016 yılının Ekim ayında atıldı. 


Net brütte hayal kırıklığına uğratmıyor


Alya Penta da erken teslim müjdesi!

 

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Pek çok projede, sosyal alanlardan dolayı net brüt metrekare farkı çok açılabiliyor. Hatta bazılarında yüzde 40’a yakın fark olması, alıcıda ciddi hayal kırıklığı yaratıyor. Satış ofisinde maket üzerinden 100 metrekare ev aldığını zanneden bir alıcı, farketmiyorsa ve önceden uyarılmamışsa, aslında süpürülebilir alan yani net alan olarak 60 metrekare daireyi almış olduğunu sonradan görüp üzülüyor. Elbette projelerde lüks tanımına da bağlı olarak sosyal donatı alanları, park ve otoparklar vs olması gerekiyor ve alıcı bir daireyi alırken bunlara da sahip oluyor. Bu nedenle brüt fiyata bunların da dahil edilmesi gerekiyor. Ancak bizim projemiz Alya Penta’da net –brüt metrekare arasındaki fark yüzde 20’ler seviyesinde ki bu oran tüm gayrimenkul sektöründe iyi bir yapı olarak bilinir. Ve yine bu yanıyla bizim projemiz bölgenin net-brüt farkı en az olan konut projesidir" şeklinde konuştu. 


www.alyapenta.com

 


Geri Dön