26 / 04 / 2024

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...



Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. Marriott, yaptığı açıklamada şirketin kasım ayı boyunca devam edecek 'Gülümseten Kasım' kampanyasına ilişkin tüm detayları paylaştı.

Amazon dan Gülümseten Kasım kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL ye yararlanabilirsiniz!  

Amazon'da en önemli odağın müşteriler olduğuna vurgu yapan Marriott, yalnızca kampanya dönemlerinde değil, yılın her günü onları memnun etmek için çalıştıklarının altını çizdi. 

"Kasım ayı, yeni yılın da yaklaşmasıyla beraber hepimiz için özel bir döneme dönüşüyor. Bu ay, aynı zamanda uzun zamandır beklenen ürünleri çok uygun fiyatlarla satın almak için de kaçırılmayacak bir fırsat" açıklamasında bulunan Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, bu sebeple yılın bu dönemine 'Gülümseten Kasım' ismini verdiklerine ve muhteşem bir kampanya hazırladıklarına dikkat çekti. 

İşte Amazon 'Gülümseten Kasım' kampanyasının tüm detayları...


Geri Dön