25 / 04 / 2024

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.



Başarılı futbolcu Mesut Özil'in eşi 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe’nin ağabeyi Şahan Gülşe, sevgilisi Stefanie Duarte ile nikah masasına oturdu. Amine Gülşe abisi Şahan Gülşe için hiçbir masraftan kaçınmadı ve çifte İsveç’ten 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) bir ev aldı.

Amine Gülşe den abisine 1 milyonluk ev!

MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Akşam'da yer alan habere göre, 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, evlendikten sonra sosyal medyayı daha aktif olarak kullanıyor. Amine Gülşe, abisinin nikahından bir görüntü paylaşarak şunları yazdı:

"Mrs & Mr Gülşe Öyle mutluyum ki bugün biricik abim @sahangulse evlendi. Güzeller güzeli @stefanieduarte su gibiydi beyazlar içinde. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bir ömür boyu birbirinize böyle güzel bakarsiniz. Sizi çok seviyorum."

AMİNE GÜLŞE GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Amine Gülşe ışıltılı uzun elbisesiyle adeta büyüledi. Kızı ile beraber fotoğrafını paylaşan Gülşe, nikahtan video ve fotoğraflar paylaşmayı da unutmadı.

 

Mesut Özil Çeşme'deki villasını 700 bin TL'ye yeniletti!


Geri Dön