19 / 04 / 2024

Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!

Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki en ucuz 10 konut projesini araştırdık. Bölgede fiyatların en uygun olduğu ilçe Kurtköy. Listemizin ilk sırasında ise 84 bin TL ile Pendik Essen Park yer alıyor. İşte Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri...



İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen konut projelerinden en ucuz 10 tanesi araştırdık. Pendik'ten, Kartal'a, Sancaktepe'den, Maltepe'ye, Tuzla'dan Ataşehir'e kadar tüm konut projelerinin fiyatlarını inceledik.


Fiyatların en düşük olduğu ilçe Kurtköy

Anadolu Yakası'nda konut fiyatlarının en uygun olduğu ilçe Kurtköy. Kurtköy'den sonra Pendik, Sancaktepe, Kartal ve Tuzla geliyor. Merkeze geldikçe fiyatlar da yükseliyor. 


Birinci sırada 84 bin TL ile Essen Park var

Anadolu Yakası en ucuz 10 konut projesi sıralamasında ilk üçte 84 bin TL ile Pendik Essen Park projesi, ikinci sırada 94 bin TL ile Kurtköy Mini Point, üçüncü sırada ise 95 bin TL ile Pendik Helenium Garden projesi yer alıyor. 


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


1. Pendik Essen Park Evleri'nde 84 bin TL

Hak Yapı tarafından Pendik'te Fevzi Çakmak Mahallesi'nde hayata geçirilen Essen Park Evleri projesinde fiyatlar 84 bin TL'den başlıyor. 4 bin metrekare alan üzerinde 2 bloktan oluşan Pendik Essen Park Evleri projesi toplam 119 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Essen Park Evleri Pendik projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor. Banka kredisi ile de konut sahibi olunabilen Hak Yapı Essen Park Evleri projesinde konut teslimlerinin Mart 2014'te yapılması planlanıyor. 


Essen Park Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


2. Kurtköy Mini Point'te 94 bin TL. Hemen teslim

Anadolum İnşaat güvencesiyle Kurtköy'de hayata geçirilen Mini Point projesinde fiyatlar 94 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 132 konuttan oluşan Kurtköy Mini Point projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Anadolum İnşaat Mini Point projesinde konutların büyüklüğü 45 ile 100 metrekare arasında değişiyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Mini Point Kurtköy projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


Mini Point hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


3. Pendik Helenium Garden'da 48 ay vade farksız taksitle 95 bin TL

Başarır İnşaat güvencesiyle Pendik'te hayata geçirilen Helenium Garden projesinde fiyatlar 95 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Pendik Helenium Garden proesinde kalan tutar ise banka kredisi ile 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 40 bin metrekare alan üzerinde 4 bloktan oluşan Kurtköy Helenium Garden projesinde stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekeri yer alıyor. Aralık 2014'te teslim edilmesi planlanan Başarır İnşaat Helenium Garden projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, buhar banyosu ve sauna yer alıyor.


Helenium Garden hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


4. Optimum Suites'te  24 ay vade farksız taksitle 105 TL'ye 1+1

Optimum Yatırım güvencesiyle Kurtköy'de inşa edilen Optimum Suites 2. etapta fiyatlar 105 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 60 daireden oluşan Kurtköy Optimum Suites projesinin ikinci etabında 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan tutar firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Banka kredisi ile de konut sahibi olunabilen Kurtköy Optimum Suites projesinde teslimlerin Ekim 2014'te yapılması planlanıyor. 


Optimum Suites hakkında bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


5. Euro City'de 110 bin TL

Euro City Artemis İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Konutların 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Kurtköy Euro City projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Konut teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanan Euro City Kurtköy projesi, 10 katlı 5 bloktan oluşuyor. 13 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 2+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Euro City Kurtköy projesinin sosyal olanakları arasında ise güvenlik hizmetleri, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı bulunuyor. 


Euro City hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


6. Meranis Park'ta hemen teslim 115 bin TL

Artos Group Meranis İnşaat tarafından Pendik'te hayata geçirilen Meranis Park projesinde konutlar 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3 bin 200 metrekare alan üzerinde 4 katlı 3 bloktan oluşan Pendik Meranis Park Evleri'nde 1+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Pendik Meranis Park projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise fitness, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, güvenlik ve otopark yer alıyor. 


Meranis Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


7.Greenlife Residence'ta 119 bin TL

Greenlife Residence projesinde fiyatlar 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kar Yapı ve Kulhan İnşaat ortaklığında Kurtköy'de hayata geçirilen Greenlife Residence projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ekim 2014'te konut teslimlerinin yapılması planlanan Kurtköy Greenlife Residence, 9 katlı 2 blokta toplam 129 konuttan oluşuyor. 5 bin 348 metrekare alan üzerinde yükselen Greenlife Residence projesinde kış bahçesi, basketbol sahası, dinlenme alanları, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu, süs havuzu, kapalı otopark, misafir otoparkı, kafeterya, sauna,  fitness salonu, anfi ve yürüyüş parkurları bulunuyor. 


Greenlife Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


8. Tuzla Çamlıbel Sitesi'nde 2+1 daire 130 bin TL. Hemen teslim

M.Yılmaz İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Çamlıbel Sitesi'nde 2+1 daire 130 bin TL'den satışa sunuluyor. 4 bin 280 metrekare alan üzerinde toplam 32 konuttan oluşan Tuzla Çamlıbel Sitesi'nde konutların tamamı büyüklükleri 85 ile 102 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerden oluşuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Çamlıbel Sitesi'nde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Çamlıbel Konutları'nın sosyal olanakları arasında ise açık-kapalı otopark, güvenlik, 192 metrekare sosyal alan, çocuk oyun alanları, sığınak ve depo bulunuyor. Çamlıbel Sitesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 11.9 kilometre, Oto World Asya'ya 8 kilometre, Viaport'a ise 9.3 kilometre mesafede konumlanıyor. 


Çamlıbel Sitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!


9. Sancaktepe Gedizler Evre'de yüzde 5 peşinatla 135 bin TL

Evre projesi Sancaktepe'de Gedizler Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 135 bin TL'den başlangıç gösterdiği Gedizler Evre projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanan Sancaktepe Gedizler Evre projesinde 4 blokta toplam 408 daire yer alıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Gedizler Evre Sancaktepe projesinde banka kredisi ile de daire sahibi olunabiliyor.


Gedizler Evre hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri 2013!

 

10. Kartal Serrapark'ta 145 bin TL. Hemen teslim

Serrapark projesi Kartal'da Necat İnşaat ve Fuzul İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 10 bin metrekare alan üzerinde 4-8 ve 9 katlı 6 bloktan oluşan Kartal Serrapark projesinde konutlar 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Serrapark Kartal projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peşin ödemelerde indirimin yapıldığı projede banka kredisi ile de konut sahibi olunabiliyor. Serra Park Evleri'nin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, kafeler, dinlenme alanları, süs havuzu, spor alanları, güvenlik ve otopark yer alıyor. 


Serrapark hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön