29 / 03 / 2024

istanbul anadolu yakası uygun satılık daireler

istanbul anadolu yakası uygun satılık daireler

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki en ucuz 10 konut projesini araştırdık. Bölgede fiyatların en uygun olduğu ilçe Kurtköy. Listemizin ilk sırasında ise 84 bin TL ile Pendik Essen Park yer alıyor. İşte Anadolu Yakası en ucuz konut projeleri...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi!

2018 yılıyla beraber konutta ödeme kolaylığı sunan kampanyalar artış gösterdi. 84 ay 0 faiz kampanyası ile canlanan konut sektöründe markalı konut projeleri dikkat çekiyor. İşte İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

İstanbul Anadolu Yakası OSB'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Taşınmazların satış bedeli 15 millyon TL olarak belirlendi.

istanbul anadolu yakası uygun satılık daireler Haberi

istanbul anadolu yakası uygun satılık daireler

İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen konut projelerinden en ucuz 10 tanesi araştırdık. Pendik'ten, Kartal'a, Sancaktepe'den, Maltepe'ye, Tuzla'dan Ataşehir'e kadar tüm konut projelerinin fiyatlarını inceledik.


Fiyatların en düşük olduğu ilçe Kurtköy

Anadolu Yakası'nda konut fiyatlarının en uygun olduğu ilçe Kurtköy. Kurtköy'den sonra Pendik, Sancaktepe, Kartal ve Tuzla geliyor. Merkeze geldikçe fiyatlar da yükseliyor. 


Birinci sırada 84 bin TL ile Essen Park var

Anadolu Yakası en ucuz 10 konut projesi sıralamasında ilk üçte 84 bin TL ile Pendik Essen Park projesi, ikinci sırada 94 bin TL ile Kurtköy Mini Point, üçüncü sırada ise 95 bin TL ile Pendik Helenium Garden projesi yer alıyor. 




1. Pendik...