25 / 04 / 2024

Analistler resmen böyle uyardı: Altın alacaksanız şimdi alın kardeşim, şimdi alın

 Analistler resmen böyle uyardı: Altın alacaksanız şimdi alın kardeşim, şimdi alın

Altın fiyatlarıyla ilgili doğruları bilen adres yine Emlak Kulisi oldu. Emlak Kulisi'nin yayınladığı gibi 975 TL seviyelerine giden gram altın yeniden 955 seviyelerine indi. Analistler, altının daha fazla düşmesine ihtimal vermiyor. Bu nedenle bu seviyeden altın almanın mantıklı olduğu düşünülüyor.



Emlak Kulisi, altın ve dolar haberlerinde fark yaratmaya devam ediyor. Emlak Kulisi tarafından kısa bir süre önce yayınlanan haberde, altın fiyatlarının daha da düşeceği ifade edilerek, altın almak isteyenlere 'şimdi zamanı değil' uyarısı yapılmıştı. Yatırımcılara 'Altın almayın kardeşim' diye seslenen analistler, gram altının 955 TL'ye kadar düşmesinin ardından alım fırsatının yeniden oluştuğunu dile getirdi. 

GRAM ALTIN CİDDİ ORANDA GERİLEDİ

Spot altın yüzde 0,35 düşüşle ons başına 1703 dolara geriledi ve bu hafta içinde şimdiye kadar yüzde 2,1 değer kaybetti. ABD altın vadeli işlemleri de yüzde 0,2 düşüşle 1701 dolara geriledi. Haziranda 1030 TL'nin üzerine çıkan gram altın da bugün 955 TL'ye kadar geriledi. Ons altın fiyatı düşerken dolar/TL'deki artış ise, gram altın fiyatındaki düşüşü sınırladı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön