20 / 04 / 2024

Analistlerden bomba altın tahmini! Kuyumcunun önünde şak diye kalmamak için bakın

Analistlerden bomba altın tahmini! Kuyumcunun önünde şak diye kalmamak için bakın

Altın fiyatlarındaki seyrin ardından analistlerden bomba altın tahmini geldi. Analistler, kuyumcudaki fiyatların şu anda daha yukarıda olduğunu belirterek, gram altının ise 950 TL'nin altına düşmesinin zor olduğunu dile getirdi.



Yatırımcıların merakla beklediği yorum, analistlerden geldi. Analistler, uzun süreden bu yana gram altını takip eden yatırımcılara konu hakkında dikkat çeken detaylar aktardı. Buna göre gram altının 975 TL olduğu dönemde altın almak isteyenlere 'dur' diyen analistlerin dediği çıktı ve gram altın fiyatları daha düştü. Vatandaşlar şimdi gram altının bu seviyenin de altına düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön