29 / 03 / 2024

Anamur Belediyesi kat karşılığı arsa satacak!

Anamur Belediyesi kat karşılığı arsa satacak!

Anamur Belediye Başkanlığı Göktaş Mahallesi'ndeki 20 bin 92 metrekare yüzölçümündeki arsanın üzerine 'yapılacak inşaatın gelirinin paylaşımı ile kat karşılığı verilmesi' için ihale düzenledi



Anamur Belediye Başkanlığı Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselin üzerindeki 20 bin 92 metrekare yüzölçümündeki arsanın üzerine 'yapılacak inşaatın gelirinin paylaşımı ile kat karşılığı verilmesi' için ihale düzenledi. İhalenin tahmini bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak açıklanırken kapalı teklif usulü ile 27 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00'da Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılacağı duyuruldu.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

ANAMUR BELEDİYESİNDEN KAT KARşžILIĞI İNşžAAT İHALESİ...

Anamur Belediye Başkanlığı, Mersin"in Anamur İlçesi Göktaş Mahallesinde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.9 parselde kayıtlı 20 bin 92 metrekare arsada yapılacak inşaatın gelirinin paylaşımı ile kat karşılığı verilecek.
               
İhale, kapalı teklif usulü ile 27 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00"de belediyede gerçekleştirilecek. Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihaleye, yabancı isteklilerle ortak girişim (iş ortaklığı veya konsorsiyum) yapan yerli istekliler katılamayacak. Söz konusu işin şartnamesi, Anamur Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğünden satın alınabilecek. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 27 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00"e kadar Anamur Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne verilecek. Buna göre teklifler 27 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00"de istekliler huzurunda ihale komisyonu tarafından açılacak.
               
Muhammen bedeli 5 milyon 600 bin lira olarak belirlenen ihalede geçici teminat arsanın muhammen bedelinin yüzde 3"ü, kesin teminat ise arsanın muhammen bedelinin yüzde 6"sı kadar olacak.
AA

Anamur Belediyesi kat karşılığı arsa satacak!

Anamur Belediye Başkanlığı Göktaş Mahallesi "ndeki 20 bin 92 metrekare yüzölçümündeki arsanın üzerine 'yapılacak inşaatın gelirinin paylaşımı ile kat karşılığı verilmesi' için ihale düzenledi. İhalenin tahmini bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak açıklanırken kapalı teklif usulü ile 27 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00'da Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılacağı duyuruldu.

 

 

Geri Dön