16 / 04 / 2024

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi açıldı...



Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi açıldı. Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara AVM'nin açılışı, İsveç Başkonsolosu Therese Hyden, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Sarıyer BelediyeBaşkanı Şükrü Genç, projede iş ortağı olan Maya Holding, Yılsan Holding ve Kapadokya A.Ş.’nin yöneticileri ile vatandaşların katıldığı törenle yapıldı.

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Maya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özsüer açılışta konuşma yaptı. Nuri Özsüer konuşmasında, "Maya Grubu olarak, dinamik Türkiye ekonomisinin potansiyeline güveniyoruz. Bu nedenle yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 250 bin metrekare brüt alana sahip;ofis, tercihe göre home-ofis ve alışveriş merkezi konseptlerini barındıran karma Anatolium Marmara projemiz için son 2,5 yılda 180 milyon dolar yatırım yaptık. Bu projeyle dünya devi IKEA’nın da aralarında bulunduğu 100’ü aşkın firmayı Kartallılarla buluşturuyor, doğrudan ve dolaylı olarak 3.000 kişilik istihdam yaratıyoruz" dedi.

Anatolium Marmara AVM açıldı!

Anatolium Marmara AVM'nin arsası Yılsan Holding ile AG Kapadokya A.Ş.'ye ait. MAYA Holding ile Yılsan Holding tarafından geliştirilen projenin 2 bin araçlık otopark kapasitesi bulunuyor. AVM'de Yüksek teknoloji sinema kompleksi, çocuk parkı, eğlence alanları,SPA/Fitness, süpermarket, elektronik market ve 100’ü aşkın mağaza bulunuyor. 

Anatolium Marmara AVM'de hangi markalar var?

Cinemaximum
Migros
MediaMarkt
LCW
Koton
Mavi
Kiğılı,
Vakko Butik
Desa
Samsonite
Samsung
Özdilek
Linens
Vestel


Geri Dön