19 / 03 / 2024

AND Pastel Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti!

AND Pastel Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti.




AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasıyla, hafta boyunca farklı sektörlerin başlattığı alışveriş günlerine dahil oldu.

AND Pastel projesinde 23, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde yüzde 40 indirim uygulayan AND Gayrimenkul, her gün 10 daireyi 19:00- 00:00 saatleri arasında hem web sitesinde hem de satış ofisinde sattı. Yoğun ilgiyle karşılanan kampanyada AND Pastel’deki farklı büyüklükteki 30 daireden 19 milyon ciro elde edildi.

Kartal’da hayata geçirilen projede yaşam başladı. Kampanya kapsamında 23, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde, AND Pastel’deki dairelerde yüzde 40 indirim uygulandı. 

Kampanya kapsamında AND Pastel satış ofisinde hem de web sitelerinden oldukça yoğunluk olduğunu söyleyen AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, ‘’Şirket olarak yenilikleri seviyoruz. Bitmeyen Cuma ile sektörümüzde çok sık rastlanmayan, farklı bir kampanyaya imza attık. Kampanyayla yer aldığımız mecralar ve medya kullanım şeklimiz ile, pazarlama anlamında da sektörde farklı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. 3 gün boyunca ev sahibi olmak isteyenlere gerçekten büyük bir fırsat sunduk. Kampanyamız yoğun bir ilgi gördü ve çok kısa süre içinde 30 dairemizi de sattık. Satışlarımızdan 19 milyon TL ciro elde ettik 30 dairenin çok daha üzerinde bir talep almamıza rağmen, kampanyayı web sitemizde duyurduğumuz şekilde 30 daire ile sınırlandırdık’’ ifadelerini kullandı.

7 blok ve 1243 konuttan meydana gelen AND Pastel, İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. Yeni nesil ihtiyaçlara göre yeniden kurgulayan Yeni Nesil Mahalle AND Pastel ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olmuştu.

www.andpastel.com/‎


Geri Dön