25 / 04 / 2024

İş GYO iki otelin satışından 53 milyon TL gelir elde etti!

İş GYO iki otelin satışından 53 milyon TL gelir elde etti!

İş GYO, Manavgat'ta bulunan Seven Seas Otel ile Kemer'de bulunan Imperial Otel'in Otium Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş.'ye satış işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. iki otelin satışından 53 milyon TL gelir elde etti...




İş GYO, Manavgat'ta bulunan Seven Seas Otel ile Kemer'de bulunan Imperial Otel'in Otium Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş.'ye satış işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. 


Tapu devir işlemleri tamamlanan satış süreci sonucunda İş GYO her iki otelin satışından KDV dahil olmak üzere toplamda 53.690.000 Euro gelir elde etti. İş GYO, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları kapsamında tutulan kayıtlara göre satış işleminden toplamda 22 milyon TL satış kârı realize etmeyi hedefliyor. Her iki otelden elde edilen gelirlerin İş GYO'nun yüksek getirili yeni yatırımlarında değerlendirilmesi amaçlanıyor. 


Çınarlı Bahçe Tuzla'da teslimata geri sayım başladı 2011 yılı sonunda temeli atılan ve konut satışlarınrn tamamlanmak üzere olduğu Çınarlı Bahçe Tuzla konut projesinde konutların teslimatına ise planlandığı gibi Ağustos ayı içerisinde başlanması öngörülüyor. Aynı bölgedeki Türkiye İş Bankası Teknoloji ve Operasyon Merkezi ile yan parseline inşa edilecek alışveriş merkezi, otel ve ofis öğelerini içerisinde barındıran karma projenin ise inşaatı devam ediyor, iş GYO'nun, Beyoğlu bölgesinde yer alan ve 2010 yılı içerisinde portföyüne dahil ettiği arsa üzerindeki "Ofis Lamartine" projesinin de inşaat süreci tamamlandı. Projede kiralama süreci sürüyor. 


Antalya Gazetesi


Geri Dön