26 / 04 / 2024

AND Pastel Kartal'ın yüzde 50'si satıldı!

AND Pastel Kartal'ın yüzde 50'si satıldı!

Yüzde 50'si satılan AND Pastel'de 'Önce Yaşamaya Sonra Ödemeye Başla' kampanyası devam ediyor. Proje 7 blok ve 1.250 konuttan meydana geliyor.



AND Gayrimenkul, ilk konut projesi AND Pastel ile İstanbul Kartal'da yeni nesil bir mahalle inşa ediyor.

 

Anahtar teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşeceği Kartal AND Pastel Evleri'nde "Önce Yaşamaya Sonra Ödemeye Başla" kampanyası da devam ediyor.

 

AND Pastel Esentepe Konutları'nda kredi ödemeleri ise Ocak 2019'a ertelenebiliyor. Konut teslimlerinin gerçekleşmesinin ardından ödeme yapabilme imkanı sunan AND Pastel'de aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı fırsatı da yer alıyor. 

 

7 blok ve 1.250 konuttan meydana gelen AND Pastel projesinin yüzde 50'si satıldı. Orta ölçekli bir mahalle büyüklüğünde olan AND Pastel projesinin yüzde 70'i peyzaj alanından oluşuyor. 

 

Daire sahiplerine doğal ürün

 

AND Gayrimenkul, Komşuköy'deki AND Pastel tarlalarında yetişen ürünler ev sahipleriyle buluşuyor.  Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şimdiden her ay ev sahiplerine gönderimine başlanan Komşuköy'ün doğal ürünleri proje tesliminden sonra da ev sahiplerine her ay gönderilmeye devam edecek.

 

Çocuk Dostu Proje

 

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "AND Pastel'in çalışmalarına başlamadan önce 11 farklı araştırma yaptık. İTÜ ve Akademetre ile çocukları merkeze alan, değişen kuşak ihtiyaçlarını analiz etmeye yönelen araştırmalar da gerçekleştirdik. Bu araştırma çıktılarını baz alarak AND Pastel'i 'Çocuk Dostu Proje'olarak tasarladık" diye konuştu.

 

 

AND Pastel Esentepe adres: Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi No:8 Kartal / İSTANBUL  

 

Tel: 0850 393 40 00   

Web: http://andpastel.com 


Geri Dön