26 / 04 / 2024

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma’ya özel yüzde 40 indirim!

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma’ya özel yüzde 40 indirim!

AND Gayrimenkul, geçtiğimiz sene ilkini gerçekleştirdiği ve yoğun talep gören “Bitmeyen Cuma” kampanyasını bu sene de hayata geçiriyor. 29 Kasım saat 19:00’da başlayacak olan büyük indirim kampanyası, 1 Aralık tarihine kadar devam edecek.



Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Kartal’da teslimlerin başladığı konut projesi AND Pastel’de, Bitmeyen Cuma kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuyor.

Geçtiğimiz sene ‘’Bitmeyen Cuma’’ kampanyası kapsamında web sitesi üzerinden satışa sunduğu 30 konutun tamamını sadece 3 gün gibi kısa bir sürede satarak bir ilke imza atan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesinde geçerli olacak büyük indirim kampanyasına 29 Kasım Cuma günü saat 19:00’da başlıyor.

Bitmeyen Cuma ile ev almak çok kolay

Bitmeyen Cuma indirimli 29 Kasım, 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde, 19:00 - 00:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kampanyayla AND Pastel’deki seçili konutlarda yüzde 40 indirim uygulanacak. Her gün seçili 10 yeni konut indirime girecek. Üç gün boyunca 1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen toplam 30 konut satışa açılacak.

29 Kasım 19:00’da başlayacak olan ve 3 gün boyunca sadece 19.00 – 00.00 saatleri arasında geçerli olacak indirimden AND Pastel web sitesini ve AND Pastel satış ofisini ziyaret edenler yararlanacak. www.andpastel.com’u ziyaret edenler satışta olan konutların kat planlarnı, özelliklerini ve fiyatlarını web sitesi üzerinden de inceleyebilecek. Beğendikleri konutu online ödeme yoluyla kaparo yatırarak AND Pastel web sitesi üzerinden veya AND Pastel Çağrı Merkezi’ni arayarak kolaylıkla rezerve edebilecek.

Beğendiği konutu rezerve eden kişiler, AND Pastel projesine giderek dairesini görme ve projeyi gezme şansına da sahip olacak. Yaşamaya hazır, hemen tapu teslim avantajı sunulan dairelerin bulunduğu kampanya, peşin alımlarda geçerli olacak. Aynı zamanda 120 ay vade ve yüzde 0,98 faiz oranı ile kredi imkanı da sunuluyor.

Gece 12’ye kadar satışlara devam

Web sitesinde uygulanacak olan indirimden,AND Pastel satış ofisini ziyaret edenler de yararlanabilecek. Bu tarihlerde AND Pastel satış ofisi gece 00:00’a kadar devam edecek etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli deneyimler de yaşatacak.

Kartal bölgesinin en büyük ölçekli projelerinden

Kartal’da Adalar ve deniz manzarasına hakim konutlarıyla; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanıbaşında metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri ile 7 blok ve 1243 konuttan meydana geliyor. İçinde okul öncesi eğitim kurumundan, sağlık kurumuna ve alışveriş alanlarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı pek çok fonksiyonu ve sosyal aktivite alanını barındıran AND Pastel projesinde yaşam Temmuz 2018 tarihinde başladı. Kartal bölgesinin en büyük ölçekli projeleri arasında yer alan AND Pastel, Sign of the City- ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödül de aldı.

Telefon: 0850 393 40 00

Web:www.andpastel.com 


Geri Dön