27 / 04 / 2024

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evi rekor fiyata satışa çıktı!

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evi rekor fiyata satışa çıktı!

Ellerindeki gayrimenkulleri bir bir elden çıkarmaya başlayan Angelina Jolie ve Brad Pitt ABD'deki ultra lüks malikaneleri için satış kararı aldı.



 

Hollywood'un altın çiftlerinden olan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma davası yaklaşık 15 aydır devam ederken ikili cephesinden yeni bir haber geldi. Ellerindeki gayrimenkulleri bir bir elden çıkarmaya başlayan Brangelina, son olarak da ABD'deki ultra lüks malikaneleri için satış kararı aldı. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, ünlü çift, geçtiğimiz gün Manhattan'a yakın olan Long Island bölgesinde yer alan malikane için 55 milyon dolar fiyat biçti. Brangelina'nın 2009'da satın aldıkları malikane, görkemli bahçesi kadar dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt in evi rekor fiyata satışa çıktı!

25 odası bulunan malikanenin içerisindeki antika eşyalara fiyat biçilemezken evin satış işlemleriyle ilgilenen emlakçı, "Eve şu ana kadar alıcı çıkmadı. Ancak yeni yılda bu evin hemen satılacağı kesin" diye konuştu. Bu arada Angelina Jolie'ye kendisinden boşanması için tam 100 milyon dolar teklif ettiği belirtilen Brad Pitt, daha önce de 2012 yılında 60 milyon dolara satın aldıkları Miraval Şatosu'nu satışa çıkarmıştı. Brangelina, düğünlerine de ev sahipliği yapan Fransa'daki 35 odalı şato için 60 milyon dolar istedi ancak şato için henüz alıcı bulunamadı. 6 çocuklarıyla yıllarca bu malikanede yaşayan ünlü çift, ulaşım için de sürekli helikopter tercih ediyordu.


 


Geri Dön