28 / 03 / 2024

Anjarini İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Anjarini İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Noor Anjarını ve Hamza Anjareny ortaklığında kuruldu. 



Anjarini İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammed Noor Anjarını ve Hamza Anjareny ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Anjarini İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Gayrimenkul alım satımı,is danısmanlıgı islerini yapmak. -Ilgili kuruluslardan izin alarak her türlü ilk yardım kursları, saglık tesisleri, saglık kabinleri, dogum evleri, protez tedavi merkezleri,hastaneler, saglık klinikleri, muayenehaneler, özel saglık yurtları, özel chek-up merkezleri, bunları destekleyici ve ilave tesis olarak tıbbi tahlil laboratuarları, röntgen ve kan merkezi gibi insan saglıgını ilgilendiren her çesit yardımcı tesisi kurmak, isletmek, kiralamak, kiraya vermek, devir etmek, satın almak ve satmak. -Insan saglıgına hizmet edecek hastane bünyesinde olmak üzeretanı ve tedavi merkezleri, fizyoterapi, rehabilitasyon üniteleri açmak, kurmak ve isletmek....... ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön