29 / 03 / 2024

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı'nda yer alan “Ankara” standında, Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli turizm projesi ANKAPARK'ın maketi, tüm ilgiyi üzerine çekiyor...




Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı’nda (EMITT), Asya’dan Avrupa’ya birçok ülkeden gelen ziyaretçiler, dev projenin maketini yakından inceleyerek yetkililerden bilgi alıyorlar. 

ANKAPARK maketini ziyaret edenler arasında, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sudan Turizm Bakanı Dr. Mohamed Abuzaid Mustafa,  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de bulunuyor.


-ANKAPARK EL ÇANTALARI, FUARDA HER YERDE…

Fuarda, Büyükşehir Belediyesi Tanıtım, Araştırma ve Belediye İçi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından tedarik edilen, üzerinde “Ankara’da Turizm, ANKAPARK ile Başlayacak” yazısı ve ANKAPARK’ın giriş kapısının bir fotoğrafı bulunan çekmeli el çantaları dağıtılıyor. 

Fuarı gezen ziyaretçilerin stantlardan topladığı broşürleri daha rahat taşımaları için tasarlanan çekmeli el çantalarını, Nevin Gökçek, Tanıtım, Araştırma ve Belediye İçi Ulaşım Daire Başkanı Recep Tezcan da dağıttı.

2015 yılında, 71 ülkeden 4500 katılımcının katıldığı EMITT Turizm Fuarı, dünyanın en büyük ilk 5 turizm fuarı arasında yer alıyor.


-FUARIN EN İYİ STANDI “ANKARA”…

Bu arada, Fuar'da, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği, Ankara Turizm İl Müdürlüğü ve Ankara Kalkınma Ajansı’nın işbirliğiyle kurulan Ankara Standı'na, Fuar organizasyonu tarafından “En İyi Stant” ödülü verildi.



Ankara Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön