28 / 03 / 2024

yooistanbul Cityscape 2016'da görücüye çıktı!

yooistanbul Cityscape 2016'da görücüye çıktı!

Phillipe Strack’ın özel tasarım anlayışı ile inşa edilen, yatay konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan “yooistanbul”, İstanbul’da ilk kez düzenlenen dünyanın saygın gayrimenkul fuarlarından Cityscape 2016’da yoğun ilgi gördü.



Digicom Grup şirketlerinden Say Yapı Teknoloji'nin projesi olan “yooistanbul”da finale çok az bir süre kaldı. Eşsiz İstanbul Boğazı manzarası ile yemyeşil Ortaköy vadisinde konumlanan, “Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu“ üçgeninin tam merkezindeki yooistanbul, emlak sektörünün en iddialı, en fark yaratan projesi olarak öne çıkıyor. 


"Yaşayan Efsane" olarak adlandırılan Fransız tasarımcı "Phillippe Starck" imzasıyla yükselen yooistanbul, dünyaca ünlü gayrimenkul fuarları arasında gösterilen Cityscape İstanbul 2016’da görücüye çıktı. yooistanbul, İstanbul’da ilk kez düzenlenen bu prestijli organizasyonda, yerli ve yabancı pek çok gayrimenkul yatırımcısı tarafından yoğun ilgi gördü.

İngiliz Daily Telegraph’a göre yaşanılabilir ilk 10 yer arasında!

Boğaziçi Köprüsü’ne komşu olan son büyük gayrimenkul projesi olarak dikkatleri çeken yooistanbul, bölgedeki emsallerinin aksine, doğayla bütünleşik yatay bir proje olarak tasarlandı. İngilizlerin saygın gazetesi The Daily Telegraph tarafından da yeryüzündeki yaşanılabilir 10 proje arasında gösterilen yooistanbul, tasarımlarıyla lüks kavramını bambaşka bir perspektif ve vizyonla yorumluyor. Tasarımcı Starck geliştirdiği “ekolojik demokrasi” kavramını İstanbul’da ‘yooistanbul’ ile hayata geçiriyor. Say Yapı "yooistanbul" projesinde, sadece bir ev değil, bir yaşam tarzı sunuyor!

“2016 yıl sonuna kadar projenin yüzde 70’ni satmayı hedefliyoruz”

Bu yıl gayrimenkul sektöründe gündemi belirleyen Cityscape 2016’da, yooistanbul’un fark yaratan projeler arasında yer aldığını belirten Digicom Gayrimenkul Grup Başkanı Işık Gökkaya, proje için artık geri sayımın başladığını söyledi. Gökkaya, yooistanbul’un eşsiz konumu ve sahip olduğu niteliklerle fuarda gördüğü ilgiyi fazlasıyla hak ettiğini belirterek “Projenin kuşkusuz en önemli özelliği yatay bir mimariye sahip olması. Uzun kulelerin arasında boğulmak istemeyen, Boğaz manzarasını, gerçek İstanbul’u özleyenler için ayrıcalıklı bir yaşam sunuyoruz. Projede bizim için Nisan-Eylül ayları oldukça önemli. 2016 yıl sonuna kadar projenin yüzde 70‘sini satmayı hedefliyoruz. İstanbul’a yatırım yapmak isteyen yabancılardan da  talepler alıyoruz” dedi. Gökkaya, metrekare fiyatlarının 8-12 bin $ arasında değiştiğini belirterek, İstanbul’un iki kıtayı birleştiren eşsiz metropol özelliği yatırım değerinin daha da yükseleceğinin açık bir kanıtı olduğunu vurguladı.

Şehrin Kalbinde Kaostan Uzakta Yaşayın... 

Ünlü tasarımcı Philippe Starck'ın; doğaya saygı ve doğayla iç içe yaşam öğelerini ilke edinen “ekolojik demokrasi” kavramı ile tasarlanan yooistanbul, İstanbul metropolünde; hayatın en hareketli, en işlek, en hızlı aktığı lokasyonda, yüzde 80’i yeşil alan olan bir proje olarak hem doğaya hem insana saygısını vurguluyor. 22 bin metrekarelik arazide yer alan yooistanbul, sakinlerine İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde, ağaçlar arasında uzanan yürüyüş parkurları ile doğayla iç içe ayrıcalıklı bir yaşam alanı vaad ediyor. 11 bloktan ve 116 rezidanstan oluşan projede bloklar sadece 5 kat olarak yükseliyor. Tabandan tavana uzanan çift camlar ile kesintisiz panoramik Boğaz ve Doğa manzaraları evlerin içine kadar girerken, ısı ve ses yalıtımı da son derece kusursuz şekilde sağlanıyor. Kendine özgü mimarisi ile koşulsuz özgürlük alanı yaratılması hedeflenen rezidansların ıslak mekanları tamamen doğal mermerden, yer döşemeleri masif parkeden hazırlanıyor. Mutfaklarda ve banyolarda birinci sınıf ithal ankastre ve batarya üniteler kullanılmaktadır. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, SPA, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu, yoga odası, Clubhouse ve Kid’s Club gibi zengin sosyal imkanlar sunuluyor. Lüks concierge ve vale hizmeti, resort stili havuz kenarı servisi, 24 saat güvenlik hizmetleri de bulunan akıllı binalar high tech otomosyon çözümleri sayesinde Touch-Pad’lerle kontrol ediliyor. 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanan proje İstanbul Boğaz’ına, önde gelen alışveriş ve yaşam merkezlerine sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Kaba inşaatı tamamlanan ve ince işlerine geçilen yooistanbul’da, proje devam ederken rezidans sahibi olanlar, anahtar tesliminde doğrudan yüksek bir kar elde etmiş oluyor.


Web: http://www.yooistanbul.com/





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Say Yapı'nın Ortaköy'de hayata geçirdiği "yooistanbul" projesinde geri sayım başladı. Proje, Cityscape 2016'da ilgi gördü. Digicom Gayrimenkul Grup Başkanı Işık Gökkaya, İstanbul'a yatırım yapmak isteyen yabancılardan talep aldıklarını söyledi. Gökkaya, metrekare fiyatlarının 8-12 bin dolar arasında değiştiğini de belirtti. 


Posta


Geri Dön