24 / 04 / 2024

Ankapark’ın ihale şartnamesi yenilenecek!

Ankapark’ın ihale şartnamesi yenilenecek!

Ankara Büyükşehir Meclisi tarafından Ankapark için yeni bir karar alındı. Belediye, düzenlenen ihalelerde talipli çıkmayan Ankapark'ın ihale şartnamesini yenilenecek.



Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihalesi sürekli ertelenen Ankapark'ın ihale şartnamesini yenileyecek. Dev park, bu kez havyanat bahçesini de dahil ederek birlikte ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

Hürriyet Gazetesi'nden Murat Yıldız'ın haberine göre, Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında dün toplandı. Toplantıda, AOÇ sınırları içerisinde yer alan tema park ve hayvanat bahçesinin birlikte veya ayrı ayrı olmak üzere ihaleye verilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı görüşüldü.

TÜM YETKİ FEN İŞLERİ’NDE

Toplantıda, etüd, proje gibi teknik tüm işlemlerin yapılması veya yaptırılması, şartnamenin ve taslak sözleşmenin hazırlanması, şartname ve sözleşmeye konulması gereken hükümlerin oluşturulması, kira veya işletme sözleşmesinin imza yetkisi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na devredildi.

 

Ankapark’ın ihale şartnamesi yenilenecek!

 

İHALE ŞARTNAMESİ, SİL BAŞTAN

Ankapark’ın yanında hayvanat bahçesinin de yaptırılması düşünülüyor. Parkın ve hayvanat bahçesinin birlikte veya ayrı ayrı ihaleye verilmesine ilişkin kesin düzenleme ilerleyen zamanda belli olacak. Dev park için daha önce hazırlanan ihale şartnamesi yeniden düzenlenecek.
 

 

Ankapark ihalesi 3'ncü kez ertelendi!


Geri Dön