29 / 03 / 2024

Ankara Air Life City'de metrekaresi 2 bin 200 TL'ye!

Ankara Air Life City'de metrekaresi 2 bin 200 TL'ye!

Firma: NTP Group

Proje: Air Life City

Ön talep süreci başlamış olan Ankara Air Life City projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor



NTP Group tarafından yapılan  Air Life City  projesi  Ankara  Esenboğa'da yükseliyor. Esenboğa Havalimanı'na yürüme mesafesinde bulunan Air Life City projesinde 1.650 adet konut yer alıyor. 220 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Ankara Airlife City projesinde ön talep toplama süreci başladı.


Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 2015 tarihinde konut teslimleri gerçekleşecek olan Air Life City projesi Ülker Fabrikası ve Uluslararası Fuar Alanı karşısında yükseliyor. 


40 bloktan oluşan Air Life City projesinde dairelerin metrekaresi birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor. Projede resmi satışlar önümüzdeki Eylül ayında yapılacak lansman sonrasında başlayacak.


Air Life City'de 30 adet dükkan, kreş ve hanımlar lokali bulunuyor. Parsel alanı 125 bin metrekare olan Airlife City projesinin sosyal tesis alanı 15 bin metrekare, göl alanı 20 bin metrekare, inşaat alanı 220 bin metrekare olarak belirlendi. 


Ankara merkeze 21 kilometre mesafede bulunan Air Life City projesi Esenboğa Havaalanı'na 3 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Projenin sosyal kulübü olan Club&Club'ta açık ve kapalı yüzme havuzu, 6 adet tenis kortu, 4 adet basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, hamam, sauna, şok duş ve buhar odasından oluşan SPA merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, fitness ve beraberinde diyetisyen hizmeti, bilardo salonları, sinevizyon ve oyun odaları, anfi tiyatro bulunuyor.


Air Life City projesinide çocuklar için oyun alanları, çocuk havuzu, çocuk parkı, okul servisi bekleme salonu mevcut durumda. Airlife sakinleri, Ankara'nın en büyük sorunlarından biri olan yeşile duyulan özlemlerini giderecek ve doğa ile iç içe yaşadıklarını hissedecekler. Yeşil alana 180 bin metrekare alanın ayrıldığı Airlifecity eşsiz peyzaj mimarisi, havuzların üzerindeki dekoratif köprüler, şelaleler ve yürüyüş parkurları projeye ayrı bir estetik katıyor. Dört bir yanı ağaçlar ve birbirinden güzel çiçeklerle yeşile bürünecek Airlifecity Evleri'nde bulunan güneşlenme terasları ve localar her daim evde tatil konforu yaşatacak. 


0312 474 10 10


http://www.airlifecity.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön