28 / 03 / 2024

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-Ankara projesi tüketici davası ile ilgili gelişmeleri hakkında açıklama yaptı. 

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak; 23 Haziran 2020 tarihli Özel Durum Açıklaması ile aynı gün yapılmış duruşmada T.C.  Ankara  4. Tüketici Mahkemesi'nin Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması:
Ankara-Ankara projesiyle ilgili Sn. Ayşe Ece Ungan (A blok, 2 no'lu daire sahibi) tarafından, T.C. Ankara 4. Tüketici Mahkemesi'nde Şirketimize karşı 2011/678 esas sayılı dosya (yeni 2019/304 esas sayılı dosya) üzerinden açılmış tüketici davası ile ilgili olarak; 23.06.2020 tarihli Özel Durum Açıklaması ile aynı gün yapılmış duruşmada T.C. Ankara 4. Tüketici Mahkemesi'nin Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklanmış ve en son 25.06.2020 tarihli Özel Durum Açıklaması ile söz konusu gerekçeli kararın, 25.06.2020 tarihinde elektronik tebligat ile tarafımıza tebliğ edildiği duyurulmuştur. Davacı tarafça istinaf yoluna başvurulmuştur.


Geri Dön