28 / 03 / 2024

Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire!

Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire!

Firma: Şah-Taş İnşaat

Proje: Batı Bahçe Evleri

Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire fiyatları 3+1 daireler için 250 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri projesi 15 ay sonra teslim ediliyor...




Batı Bahçe Evleri projesi  Ankara  Batıkent'te inşa ediliyor. Ankara  Batı Bahçe Evleri  projesi Şahtaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire bilgilerinden önce Batı Bahçe Evleri projesinden bahsedelim.


Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri projesi içerisinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, fitness merkezi, buhar odası, çok amaçlı spor sahası, dinlenme alanları, yeşil alanlar gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire seçenekleri olarak 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipleri sunuluyor. Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri tanıtım ofisi 0533 488 61 99 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri projesi 15 bin 77 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri teslim tarihi 15 ay sonra olarak belirtiliyor. Batı Bahçe Evleri Ankara ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor. Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 


Şahtaş Batı Bahçe Evleri nerede?

Şahtaş Batı Bahçe Evleri adres : Turgut Özal Mahallesi 2263 Sokak No:4 Batıkent / Ankara  


Şahtaş İnşaat Batı Bahçe iletişim 

Telefon: 0533 488 61 99 - 0553 289 23 23 

Web adresi : www.batibahceevleri.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön