24 / 04 / 2024

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü yapım işi ihaleye çıkarıldı

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü yapım işi ihaleye çıkarıldı

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü yapım işleri için önyeterlilik değerlendirmesi yapılacak

 



Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı, kamu- özel ortaklığı modeliyle,  Ankara  Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işinde ön yeterlilik değerlendirmesi yapacak.

Bilkent Ankara'da yapılacak olan proje, sağlık tesislerinin, kiralama karşılığı yaptırılması ile tesislerdeki tıbbi hizmet alanları dışındaki hizmet ve alanların işletilmesi karşılığında yenilenmesine dair yönetmelik hükümleri çerçevesinde belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecek.

Proje, 504 yataklı genel hastane, 344 yataklı kadın sağlığı ve hastalıkları hastanesi, 496 yataklı çocuk hastalıkları hastanesi, 328 yataklı kardiyovasküler cerrahi hastanesi, 328 yataklı onkoloji hastanesi, 456 yataklı
nörolojik bilimler ve ortopedi hastanesi, 300 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi, 200 yataklı psikiyatri hastanesi ve 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi olmak üzere toplam 3 bin 56 yataklı bir entegre sağlık tesisi yatırımını kapsayacak.

Yüklenici, projenin finansmanı, uygulama projesini, tasarımını, inşaatını, medikal cihazlar ve diğer ekipmanın tedarikini ve tesis için gerekli mefruşatı sağlayacak.

Ayrıca yüklenici, tesislerin bakım ve onarımı, görüntüleme, laboratuvar ve diğer tıbbi destek hizmetleri ile bilgi işlem, sterilizasyon, çamaşır, temizlik, güvenlik ve yemek dahil olmak üzere destek hizmetlerinin sunumunu, sağlık hizmetleriyle uyumlu ve Bakanlık onayını alacak ticari alanların yapım ve işletilmesini de üstlenecek.

Kamu özel ortaklığı modeli ile gerçekleştirilecek olan projenin yapım dönemi 42 ay, işletme dönemi ise 25 yıl olarak belirlendi.

Ön yeterlik değerlendirmesi, başvuru koşullarını karşılayan yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak.

İş ortaklıkları ön yeterlik başvurusunda bulunabilecek ancak konsorsiyumlar bulunamayacak.

Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu, yeterliği tespit edilen tüm adaylara gerekli bildirim yapılacak.

Ön yeterlik dokümanı idareden temin edilebilecek.

Ön yeterlik başvuruları 23 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.00'e kadar idareye verilecek.
AA


Geri Dön