20 / 04 / 2024

Ankara Duru Beytepe'nin temeli atıldı!

Ankara Duru Beytepe'nin temeli atıldı!

Firma: Tona Yapı - Safe İnşaat

Proje: Duru Beytepe

Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından hayata geçrilen Duru Beytepe projesinin temeli atıldı. ''Ankara'nın en yeşil projesi'' sloganıyla yola çıkan projenin yüzde 84'ü yeşil alandan meydana geliyor.



Tona Yapı ve Safe İnşaat imzasıyla hayata geçirilen  Duru Beytepe  Projesi'nin toplam alanının yüzde 84’ünü peyzaj ve sosyal donatılara ayrıldı. ''Ankara'nın en yeşil projesi'' sloganıyla yola çıkan projenin temeli atıldı.


Toplam 47 bin 276 metrekare de inşa edilen Duru Beytepe, 484 konuttan meydana geliyor. Proje, alıcılarına konut kuleleri, bahçelievler ve bahçe villalarıyla farklı yaşam seçenekleri sunuyor.


Duru Beytepe Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin daire modellerinin yanında 202 ile 501 metrekare arasında değişen bahçe ve çatı dubleks alternatifleri yer alıyor.


Ankara'da yükselen Duru Beytepe projesinde daire fiyatları 110 bin 803 TL'den başlıyor. Projede ön satış fiyatı ise 100 bin TL olarak belirlendi. Projede kişiye özel özeme planı oluşturuluyor. 


Duru Beytepe Konutları'nın görselleri:


Ankara Duru Beytepe nin temeli atıldı!


Ankara Duru Beytepe nin temeli atıldı!


Ankara Duru Beytepe nin temeli atıldı!


Ankara Duru Beytepe nin temeli atıldı!

İletişim

Adres: Ahtalıbel mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı

Saltuk Buğra Cad. No:5 Çankaya/ANKARA

Tel: 0312 489 19 34

Web: www.durubeytepe.com/

Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön