19 / 04 / 2024

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!



Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan toplam 3 gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Maliye Hazinesi adına kayıtlı, başkent  Ankara  Gölbaşı ilçesi İncek-İmar Mahallesi'nde yer alan 1326 metrekare yüzölçümlü gayrimenkule en yüksek teklifi 1 milyon 430 bin TL ile İhsan Baştürk verdi.

Ankara Gölbaşı ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Ankara Gölbaşı ilçesi İncek-İmar Mahallesi'nde bulunan 1040 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklifi, 1 milyon 220 bin TL ile İhsan Baştürk verdi.

Taşpınar-İmar Mahallesi'nde yer alan 1000 metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif de 3 milyon 300 bin TL ile Öztürk Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi AŞ tarafından verildi.

ÖİB Kartal'daki arsayı satışa çıkardı!


Geri Dön