20 / 04 / 2024

ÖİB Ankara

ÖİB Ankara

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

ÖİB Ankara'daki 22 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki 22 gayrimenkulü özelleştiriyor. Gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 23 Mayıs ve 30 Mayıs olarak belirlendi.

ÖİB Ankara'daki 16 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı ve Çankaya'da bulunan toplam 16 gayrimenkulü “Satış” yöntemi ile özelleştirilecek. İhaleleri 14 ve 21 Şubat tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB Ankara'daki 46 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki 46 gayrimenkulü özelleştiriyor. Gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 2-16Mart, 13-20-27 Nisan olarak belirlendi.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

ÖİB Ankara ve Tokat'taki bazı taşınmazların satışlarını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara ve Tokat'taki 4 taşınmazın satışını onayladı.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB Ankara'daki 17 gayrimenkulü satışa sunuyor!

ÖİB Ankara İli Yenimahalle ve Gölbaşı İlçesi'ndeki toplam 17 gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

ÖİB Ankara'daki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor!

ÖİB Ankara Yenimahalle ve Gölbaşı'ndaki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme ihaleleri 29 Haziran'da yapılacak..

ÖİB'den Ankara'da taşınmaz satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bazı taşınmazların satış işlemi onaylandı. ÖİB'nin konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB'den Ankara'da satılık gayrimenkul ihalesi 20 Eylül'de!

ÖİB Ankara ili, Çankaya ilçesi, Eti Mahallesi'nde yer alan taşınmaz ve üzerindeki binayı satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

ÖİB'den Ankara'daki gayrimenkul satışlarına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) Ankara'daki bazı taşınmazların satışı ve özelleştirilmeleri onaylandı.

ÖİB'den Ankara Gölbaşı'nda 7 özelleştirme kararı!

ÖİB, Ankara Gölbaşı'nda bulunan 7 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale bilgilerinin yer aldığı özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de..

ÖİB, 4 ildeki 4 gayrimenkulü özelleştirecek!

ÖİB, Ankara, Denizli, Erzurum ve Muş'taki gayrimenkulleri özelleştirecek. İhaleye son teklif verme süresi 22 Ağustos olarak belirlendi.

ÖİB'den Bolu taşınmaz satışına onay!

ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığı (ÖİB). Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'ye (ADÜAŞ) ait Bolıı'daki taşınmazın üçte bir oranındaki hissesinin satışını onayladı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak ve Çankaya'da 16 adet 3+1 daireyi ihale ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Mamak ilçesine bağlı Mutlu Mahallesi ve Çankaya ilçesine bağlı Ayrancı Mahallesi'nde toplam 16 adet 3+1 daireyi ihale usulüyle satışa çıkardı...

ÖİB Ankara Haberi

ÖİB Ankara

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın konuyla ilgili açıklamasına göre, özelleştirme kapsam ve programında yer alan Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Yakacık Mahallesi'ndeki 21 bin 734 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi, 54 milyon TL ile Mertbatu Gayrimenkul Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Taşımacılık Kuyumculuk Tekstil Geri Dönüşüm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Hayri Kartal Ortak Girişim Grubu verdi.

Başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesi İncek-İmar Mahallesi'nde 1200 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklifi, 4,1 milyon TL bedelle Özcan Öztürk verdi.

İzmir Çeşme'deki 5 bin 356 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklif, 94 milyon TL bedelle Biroğlu...