26 / 04 / 2024

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da bulunan 6 taşınmazın satışına onay verdi. Kurumun konuya ilişkin kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı

Yayımlanan karara göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesi'nde, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 20 bin 52 metrekare taşınmazın, gerçekleştirilen ihalede 4 milyon 300 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Asvi İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'ye satılması onaylandı.

ÖİB den Ankara, İstanbul ve Malatya daki 6 taşınmazın satışına onay!

İstanbul'un Şile ilçesine bağlı Doğancılı Mahallesi'nde Maliye Hazinesi adına kayıtlı 4 bin 473 metrekare taşınmazın, gerçekleştirilen ihale sonucu 5 milyon 60 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Er Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'ye satılmasına karar verildi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi'ndeki 19 bin 950 metrekare taşınmazın, gerçekleştirilen ihalede 6 milyon 540 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Gülmar Gıda Sanayi Ticaret Taahhüt Ltd. Şti'ye satışına karar verildi.

ÖİB den Ankara, İstanbul ve Malatya daki 6 taşınmazın satışına onay!

Susuz Mahallesi'nde yer alan 3 bin 782 metrekare taşınmazın da yapılan ihalede 1 milyon 410 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Erk İnşaat Taahhüt Hazır Beton Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışına karar verildi.

Aynı mahallede bulunan 13 bin 119 metrekare taşınmazın, 4 milyon 350 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Erk İnşaat Taahhüt Hazır Beton Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışına karar verildi.

Söz konusu bölgede yer alan 13 bin 458 metrekarelik bir başka taşınmazın da ihalede 4 milyon 900 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Ahmet Arıkan'a satışı onaylandı.

Karar için tıklayın


Geri Dön