20 / 04 / 2024

ÖİB, Yalova'daki 5 taşınmazın satışını onayladı!

ÖİB, Yalova'daki 5 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsam ve programında bulunan 5 ayrı taşınmazın satışına onay verdi.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsam ve programında bulunan Maliye Hazinesi adına kayıtlı Yalova'da bulunan 5 ayrı taşınmazın satışına onay verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın taşınmaz satışlarına ilişkin kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'ndeki taşınmazın, yapılan ihalede 3 milyon 975 bin TL, bedelle en yüksek teklifi veren Bahar Şeker'e satılmasına karar verildi. Aynı mahallede yer alan bir başka taşınmazın da ihalede verilen en yüksek teklif olan 4 milyon 460 bin TL karşılığı yine Bahar Şeker'e satışı uygun bulundu.

ÖİB, Yalova daki 5 taşınmazın satışını onayladı!

Yalova'nın merkez ilçesi Elmalık Köyü'nde yer alan taşınmazın 1 milyon 930 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Ömer Okucu'ya satışına onay verildi.

Aynı ilçenin Kazımiye Mahallesi'nde yer alan taşınmazın da 1 milyon 860 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Akdemir İnşaat İthalat İhracat Madencilik Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti'ye satışı onaylandı.

Bu mahalledeki bir başka taşınmazın da ihalede verilen en yüksek teklif olan 2 milyon 40 bin TL bedelle yine Akdemir İnşaat İthalat İhracat Madencilik Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti'ye satışına onay verildi.

 

Karar için tıklayın


Geri Dön