29 / 03 / 2024

Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da elektrik kesintisi!

Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da 5 Eylül 'de bazı kesimlere elektrik verilemeyecek.




Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da 5 Eylül'de bazı kesimlere elektrik verilemeyecek.


Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 5 Eylül'de günün bazı saatlerinde enerji verilemeyecek yerler şöyle:


"Ankara'da, 09.00-14.00 saatleri arasında Çankaya ilçesindeki Çankaya, Mutlukent, Aşağı Öveçler, Ceyhun Atuf Kansu, Çukurambar, Çay Yolu, Beytepe mahallelerine, sokaklarına ve Mevlana Bulvarı.


Altındağ ilçesindeki Seyfi Demirsoy Mahallesi Savun, Fikir, 9963 Adalar Arası, Şahiner, Ulutan, Sarıçam, Kutluk, Harman, Erda, Didem, Çamlıtepe, Semin, Güneşevler, Malazgirt, Aydınlıkevler, Toplum, Gökyüzü, Erkadın, Şehit Cemalettin, Çiğdem, Çevreli, Çaba, Uzayan, Kovan, Define, Bebek, Arama, Altınpark Midye, Kumsal, Balık, Ahiler, Uzayan, Harman, Altınpark, Gar, Simav ve Firuze sokakları.


Çamlıdere ilçesindeki Kayabaşı Mahallesi sokakları.


Çubuk ilçesindeki Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ahi, Berat, Şeyh Şamil, Burak, Meteoroloji, Yavuz Selim, Şehit Yarbay Ahmet Öztürk, Övgü, Sema, Zeybek, Can, Sümbül, Reşadiye ve Narin sokakları ile Demirci köyü sokakları.


Etimesgut ilçesindeki Ahi Mesut Mahallesi sokakları.


Kalecik ilçesindeki Hacıköy Mahallesi sokakları.


Akyurt ilçesindeki Ahmetadil Mahallesi sokakları.


Kazan ilçesindeki İçören Mahallesi sokakları.


Mamak ilçesindeki Tuzluçayır Mahallesi sokaklarına ile Aydınlıkevler Toplum, Gökyüzü, Erkadın, Şehit Cemalettin, Çiğdem, Çevreli, Çaba, Uzayan, Kovan, Define, Bebek ve Arama sokakları. 


Pursaklar ilçesindeki Yuva, Sirkeli Yeşilova mahallelerine ve sokakları.


Sincan ilçesindeki Gökçek Mahallesi Gazi Mustafa Kemal, Çakmak, Yağmur, Türkeli, Sanat, Yunus Emregazi, Mustafa Kemal sokakları.


Bala ilçesindeki Beynam Mahallesi ile Aşağıhacıbekir Köyü ve sokakları 


09.00-15.00 saatleri arasında Çankaya ilçesindeki Balgat, Oğuzlar mahalleleri ve Ceyhun Atuf Kansu Caddesi.


Haymana ilçesindeki Sırçasaray köyü sokakları.


09.00-16.00 saatleri arasında Avşar, Müslüm köyleri ile Yolun Altı, Yolun Üstü, Şabanözü, Aşağı 2, Aşağı 1, Beylik, Kuzuluk, Ilıca, Yeni, Orta ve Kuşlar mahalleleri ve sokakları.


11.00-16.00 saatleri arasında Polatlı ilçesindeki Karaahmet Köyü Aşağı Yerleşim, Yukarı Yerleşim mahalleleri, Oğuzlar, Sarıoba, Temelli, Güreş, Temelli, Hıdırşey ve Gençali köyleri ve sokakları.


11.30-14.30 saatleri arasında Şereflikoçhisar ilçesindeki Tuzla, Kayacık, Yeşilova mahalleleri ve sokaklarına, Çavuş Karamollauşağı ve Hamzalı köylerine, Hındıllı ve Ayanlar yaylasına, Tuzcular ve Sanayi Sitesi.


-Kırıkkale-


09.00-14.00 saatleri arasında Yahşihan ilçesindeki Irmak Köyü Yeşilöz, Seyrantepe, Fatih, Boğaziçi, Battalgazi mahalleleri ve sokaklarına, Kılıçlar Kum Ocağı, Hüseyin Özdemir, Arkar Petrol, Metay, Bemak Oto, Ascak Taşıt Muayene İstasyonu, Irmak vericileri. 


09.00-16.00 saatleri arasında Balışeyh ilçesindeki Eldelek köyü ve sokakları.


-Kastamonu-


09.00-10.00 saatleri arasında Merkez ilçesindeki Yeni Mahallesi, Hastane, Çay, Yukarıkuyuca sokakları.


10.00-11.00 saatleri arasında Merkez ilçesindeki Saraçlar Mahallesi Güçlüler, Huzurevi, Huzurlu, İhsangazi, Bilal Civcioğlu, Güllüce, Tezel, Kuzyaka ve Kayı Parmaklı sokakları.


10.00-15.00 saatleri arasında Merkez ilçesindeki Kuzyaka Bucak Canbaz, İslam, Karakuz, Kurtkayı, Örenyeri, Örenyeri ve Yenikavak köyleri ve sokakları.


11.00-12.00 saatleri arasında Merkez ilçesindeki Kuzeykent Mahallesi Meriç, Akıncı, Karadut, Arat ve Gölköy sokakları.


-Zonguldak-


 09.00-14.00 saatleri arasında Alaplı ilçesindeki; Kıran Köyü Kavukkavla Mahallesi sokakları.


Ereğli ilçesindeki Güldere Mahallesi Yumurtaş, Barış, Sarıkokmazabalı, Kestaneci ve Azaklıoğlu sokakları ile Keşkek Köyü Topyeri, Buruncuk mahalleleri sokakları.


Gökçebey ilçesindeki Bakacakkadı Köyü Kadıoğlu Mahallesi sokakları.


-Bartın-


09.00-14.00 saatleri arasında Merkez ilçesindeki Hacıosmanoğlu Köyü Osmanbaşoğlu, Yusufbaşoglu mahalleleri ve sokakları.


Ulus ilçesindeki Dereli köyü Merkez Mahallesi ile Düzköy, Elmacık, Gökpınar, Isırganlı, Şirinler köyleri ve sokakları."



AA





Geri Dön