25 / 04 / 2024

Ankara Marina Oran satılık!

Ankara Marina Oran satılık!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Ankara Marina Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor.



Ankara Marina Oran projesinde peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde bulunan projede dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzarasına cephesi bulunuyor.


48 ay 0 faiz imkanı ile de konut sahibi olunabilen  Ankara  Marina Oran projesinde toplam 2 bin adet daire yer alıyor. Projedeki dairlerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.


Ortak yaşam alanları olarak Ankara Marina Oran projesinde tropik ada, yaşam köprüsü, deniz feneri, yürüyüş yolları, kafe ve restoranlar, spor alanları, su-ışık gösterileri, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, Marina Caddesi bulunuyor.


Ankara Marina Oran projesinde yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Ankara Marina Oran satılık dairelerin fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. Projenin ilk etap olarak yükselen Marina Towers etabında 912 adet konut bulunuyor.


Ankara Marina Oran iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön