25 / 04 / 2024

Ankara Mogan Gölü temizlenecek!

Ankara Mogan Gölü temizlenecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Gölbaşı ilçesinde kıldı. Eski Belediye Meydanı'nda Gölbaşılılara seslenmeden önce cuma namazı için Fatih Camisi'ne gelişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından vatandaşları selamlayarak camiden ayrıldı. Vatandaşların alkışları eşliğinde otobüse binen Cumhurbaşkanı Erdoğan, aracın kapısından çocuklara satranç takımı dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gölbaşı Belediye Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Belediye çalışmaları hakkında Başkan Fatih Duruay'dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gölbaşılılarla bir araya geleceği Eski Belediye Meydanı'na gitti. Meydanda Gölbaşı halkıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıldır Ankara'da yaşadığını belirterek, artık Ankara'nın fahri değil, asıl hemşehrisi olduğunu söyledi. Erdoğan, "Ne kadar Rizeli ne kadar İstanbulluysam artık o kadar da Ankaralıyım" diye konuştu. Ankara'nın her ilçesinde, caddesinde, mahallesinde çok güzel hatıraları bulunduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankaralıların ve Ankara'nın her köşesinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirtti. 


"SANDIKLARA KATILIN" 

Ankara'nın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını, hep desteklediğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'nın hizmetin değerini bildiğini, bunun için de tercihini daima, istismardan, ideolojilerden yana değil, hizmetten yana yaptığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşte pazar günü de istikrardan, güvenden, yeni Türkiye'den yana yapacağına inanıyorum. Yeni Türkiye'ye evet mi? Pazar günü sandıkları patlatıyor muyuz? Aman ha sandıklara yüzde 100 katılın. Pazar günü tarihinin en yüksek katılımıyla  Ankara  sandıklara sahip çıkıyor mu? Maşallah. Ankara'ya da bu yakışır" diye konuştu. 


'YOL MESELESİ ÇÖZÜLECEK'

Gölbaşı'na yapılacak 200 yataklı hastaneyle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiği müjdesini veren Erdoğan, projenin tamamlanmak üzere olduğunu, ihale ve inşa aşamasına geçileceğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mogan Gölü'nün temizlenmesi projesinin de hazır olduğunu, bütçenin ayrıldığını, çok yakında somut adımların atılacağını paylaştı. Gölbaşı'nı ikiye bölen Konya yolu meselesinin ise çevre yolundan Aksaray istikametine yapılacak otoyolla zaten kendiliğinden çözüleceğini ifade eden Erdoğan, hepsinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 



Sabah


Geri Dön