19 / 04 / 2024

Ankara Next Level Çayyolu kampanya!

Ankara Next Level Çayyolu kampanya!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Çayyolu

Ankara Next Level Çayyolu kampanya detayları haberimizde yer alıyor.  Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen projede daire teslimlerinin 2019’un ikinci çeyreğinde başlaması öngörülüyor. 



Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde teslimlerin 2019’un ikinci çeyreğinde başlaması planlanıyor. 

Next Level Çayyolu projesinde kampanya kısa bir süre için ve sınırlı sayıdaki daireler için geçerli olacak. Kampanya çerçevesinde 1 milyon TL olan bir dairenin fiyatı 695 bin TL’ye düşecek.

Next Level Çayyolu'nda konut alıcılarına yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Önce fonksiyon, sonra estetik anlayışıyla tasarlanan proje 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında bulunuyor. 

Özel yatay bloklar ve kuleler ile yepyeni bir yaşam alanı oluşturulan proje 429 konuttan meydana geliyor. Next Level Çayyolu projesinde 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi sunuluyor. 

Projenin sosyal donatı alanları arasında açık - kapalı yüzme havuzları, kapalı basketbol sahası, squash salonu, 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı yer alıyor.


Web: nextlevelcayyolu.com


 


projeye sor



Geri Dön