16 / 04 / 2024

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya!

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Çayyolu

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2019’un ikinci çeyreğinde yapılacak.



Next Level Çayyolu projesi Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgeleri arasında yer alan Çayyolu’nda hayata geçiriliyor. Next Level Çayyolu projesinde teslimlerin 2019’un ikinci çeyreğinde yapılacak.

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya!
Ankara Next Level Çayyolu'nun yeni kampanyası kısa bir süre için ve sınırlı sayıdaki daireler için geçerli olacak. Kampanya çerçevesinde 1 milyon lira olan bir dairenin fiyatı 695 bin TL’ye düşecek.

Next Level Çayyolu'nda konut alıcılarına yüzde 30 indirim imkanı sunuluyor. Önce fonksiyon, sonra estetik anlayışıyla tasarlanan proje 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alıyor.

Özel yatay bloklar ve kuleler ile yepyeni bir yaşam alanının bulunduğu Next Level 429 konuttan meydana geliyor. Projede 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipleri yer alıyor.

Next Level Çayyolu projesinin sosyal donatı alanları arasında; kapalı basketbol sahası, squash salonu, açık - kapalı yüzme havuzları, 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı bulunuyor.


Web: nextlevelcayyolu.com


projeye sor



Geri Dön