19 / 04 / 2024

Ankara Next Level satış fiyatları!

Ankara Next Level satış fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Ankara Next Level satış fiyatları kapsamında daireler 464 bin TL ile 3 milyon 300 TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Bu ayın 25'inde ofis teslimleri olan Next Level Residence'da banka kredisi kullanmak mümkün...



Ankara'nın Söğütözü bölgesinde konumlandırılan  Next Level  projesi  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Ankara  Next Level satış fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


45 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 adet ofisten meydana gelen Next Level Residence projesinde satışlar devam ediyor. Ankara Next Level satış fiyatları kapsamında ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 200 TL'den başlıyor.


Ticari, ofis ve rezidans daire konsepti olan Next Level Ankara Rezidans projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 19 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Next Level Evlerinde spor alanları, yüzme havuzu, buhar banyosu gibi imkanlar mevcut.


Next Level teslim tarihi kapsamında projede yer alan ofisler 20 Eylül'de daireler ise 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Ankara Next Level satış fiyatları bilgisinden hemen önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Next Level Residence ödeme planı kapsamının diğer seçeneği ise projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi dışında yüzde 25 peşinat veriyor, kalan tutar ise firma bünyesinde 18 ay 0 faiz imkanı ile taksitlendirilebiliyor.


Pasifik İnşaat Next Level fiyat listesi:

Next Level Residence satılık daire fiyatları bilgisine göre konutlar minimum 464 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 3 milyon 300 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ankara Next Level ulaşım bilgileri şöyle:


Ankara Next Level nerede?

Next Level Residence adres: Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Pasifik İnşaat Next Level Rezidans iletişim:

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön