19 / 04 / 2024

Ankara Paladyum Beytepe'de bayram kampanyası başladı!

Ankara Paladyum Beytepe'de bayram kampanyası başladı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.




Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe Ramazan Bayramı'na özel fiyatlarında yüzde 13 indirim kampanyası başlattı. İnşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime az bir süre kaldı. Yalnızca Ankara'dan değil, ülkenin farklı bölgelerinden de büyük ilgi gören projenin sınırlı sayıdaki konutu içinse çok özel bir kampanya başlatıldı. 

Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, farklı yaşam tarzlarına özel sunduğu yenilikçi yaklaşımla Paladyum Beytepe'nin kısa sürede yükselişe geçtiğini ifade etti. Paladyum Beytepe'nin Ankara'nın en fazla beğenilen projelerinden biri olduğunu kaydeden Pala, "Çevreye duyarlı bir proje oluşumuz ve konut sahiplerine sunduğumuz kaliteli yaşam imkânıyla büyük beğeni kazandık. Sadece Ankara'dan değil, Türkiye'nin diğer bölgelerinden de insanları konut sahibi yaparak farkımızı ortaya koyduk. 

Paladyum Beytepe'de yaşam Ekim'den sonra başlayacak. 

Ayrıcalıklı yaşamın kapılarının açıldığı Paladyum Beytepe'nin sınırlı sayıda kalan son konutlarında yerini almak isteyenler için şimdiye kadar hayata geçirmediğimiz bir kampanyaya imza atıyoruz" dedi. 



Anadolu


Geri Dön