26 / 04 / 2024

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.



Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı,  Ankara  Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 18 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZLARIN SATIŞ VE KİRALAMA İHALELERİ YAPILACAKTIR
Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığından:

Ankara Pursaklar da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

1-) Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların satış ihalesi tabloda belirtildiği şartlarda 2886 sayılı Yasanın 36.(Kapalı teklif Usulü) ve 45. (Açık Teklif Usulü) maddelerine göre 18.03.2021 tarihinde saat 10:00'dan itibaren yukarıda belirtilen saatlerde Pursaklar Belediye Başkanlığı Binası Tevfik İleri Mahallesi Emek Caddesi No: 8 PursaklarANKARA adresinde yer alan 3. Kat Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.
Pursaklar Saray Cumhuriyet Mahallesi Barış Manço Caddesi (98738 ada 10 parsel) üzerinde yer alan 669,50 m² büyüklüğündeki Düğün-Kokteyl Salonu, 5393 sayılı Belediye Kanunun 15. maddesinin (h) fıkrası gereğince, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun, 35/c maddesi gereği ve 19.02.2021 tarih ve 92 sayılı Encümen Kararı istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesinin göre 3 (üç) yıllığına kiralanacaktır.
2-) İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlilik kriterleri: 36. ve 45.maddeye göre ihale edilecek taşınmazlar için ihaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale tarih ve saatine kadar aşağıda istenen belgeleri hazırlayarak 3.Kat İhale ve Toplantı Salonunda hazır bulunan İhale Komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Ankara Pursaklar da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

2.1-) Tebligat için yasal adres bildirimi,
2.2-) Nüfus Müdürlüğünden alınacak nüfus kayıt örneği ve ikamet belgesi (Aslı),
2.3-) İhaleye iştirak edecek kişi vekil ise noter tasdikli vekâletname (Aslı),
2.4-) İhaleye ait dosya alındı makbuzu ve şartname alındı belgesi (Aslı ya da idarece tasdikli sureti),
2.5-) Geçici teminatın Belediye veznesine veya banka hesabına yatırıldığına dair makbuz ya da banka dekontu (Aslı). Banka teminat mektubu verilmesi halinde, teminat mektubunun aslı olacaktır.
2.6-) 2886 sayılı Kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak teklif mektubu, ihale dosyasındaki tüm dokümanlar ve şartnameler ihaleye iştirak eden tarafından imza edilmesi gerekmektedir.
2.7-) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi; (aslı, noter tasdikli sureti veya aslı idarece görülmüş sureti)
a) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi ya da Esnaf ve Sanatkâr odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
2.8-) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli imza beyannamesi / imza sirküleri
3-) Satış ihalesi şartnamesi ücretsizdir. İhale şartnameleri mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden (Tevfik İleri Mahallesi Emek Caddesi No: 8 PursaklarANKARA alınabilir)
4-) İhaleye iştirak edenler şartnameyi kabul etmiş sayılırlar.
5-) Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
6-) Bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışa sunulan taşınmaz ihale şartnamesi ve sözleşme hükümleri uygulanacaktır. İhale komisyonu ihale yapıp yapmamakta ve en uygun teklifi tespit etmekte serbesttir.


Geri Dön