26 / 04 / 2024

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Relax Plus ‘Hayatın Artısı’ sloganıyla Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yaşamkent’te artısı bol, rahat bir yaşama ev sahipliği yapıyor.



Optimum metrekarelerde maksimum yaşam alanları elde etmek üzere tasarlanan proje 7 blokta toplam 1.500 adet 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşurken, % 0.15’ten başlayan faiz oranları ve 159.000 TL’den başlayan daire fiyatlarıyla başkent Ankara’ya en iyi yatırım teklifini sunuyor. Oldukça zengin sosyal alanları ile aradığınız her şeyi ve daha fazlasını yaşam standardına dönüştüren Relax Plus, her metrekaresinde hayata artı değer katarken, fiyat politikası ve kişiye özel ödeme imkânlarıyla bulunduğu lokasyonda rakiplerinden rahatlıkla ayrılıyor. Relax Plus’un ortaklarından Ömer Faruk Fukara, Ankara’nın çehresini değiştiren, yenilikçi projeleriyle yıllardır binlerce aileyi istedikleri eve kavuşturduklarını belirterek, çevreye duyarlı çözümleri önemsediklerinin altını çizdi.

 
GENÇ, DİNAMİK, HUZURLU

 

Projelerinin tasarım aşamasından anahtar teslim aşamasına kadar her süreçte uluslararası standartların yanı sıra kurumsal standartları da uyguladıklarını söyleyen Ömer Faruk Fukara “Bütün bu standartların ana hedefi evinizde mutlu ve huzurlu olabilmenizdir” dedi. Ömer Faruk Fukara, Relax Plus’ı günlük yaşama uyum sağlayacak, ev yaşamını keyifli hale getirecek bir proje olarak tasarladıklarını anlattı. Genç, dinamik, keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturduklarını ifade eden Ömer Faruk Fukara, şunları söyledi: “Yaşam büyük bir hızla ilerliyor. Her şey değişiyor; dünyanın bir köşesinde ne olup bittiğini saniyeler içinde öğrenebiliyoruz. Yaşama uyum sağlayabilmek için hızlı, güçlü ve dinamik olmak gerekiyor. Bu koşturmaca içinde bir evden beklediklerimiz de değişiyor. Aradığımız her şeyi bulabileceğimiz, bizim gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman sakin yaşam alanları arıyoruz. Relax Plus, işte bu gerçek ihtiyaçlar için gerçek çözümler sunuyor.”


www.relaxplus.com.tr/‎


Star


Geri Dön