27 / 04 / 2024

Ankara Tepe Prime'ın 5. etabı satışa çıktı!

Ankara Tepe Prime'ın 5. etabı satışa çıktı!

Tepe İnşaat'ın iş dünyası profesyonellerine yönelik ofis, stüdyo ve mağazalardan oluşan Tepe Prime projesinin satışlarında patlama yaşandı



Tepe İnşaat, Ankara'da üst gelir grubuna,  Ankara  için bir ilki de oluşturan bir konsept içerisinde, başlattığı Tepe Prime projesinde, 130 bağımsız bölümü sattı.

Tepe İnşaat'ın Bilkent Köprüsü'nden hemen sonra kentin batıya doğru en hızlı gelişen aksı Eskişehir Yolu 9. kilometre üzerinde yer alan; hızlı çalışma temposu içindeki şık ve dinamik iş dünyası profesyonellerine yönelik olarak inşa ettiği Tepe Prime'ın, 5. etabını da satışa açtı. 2009 yılının Haziran ayında başlayan satışlarda, satışa sunulmuş olan 177 birimden 130'u satıldı.

Ankara'nın önde gelen iş dünyası profesyonellerinin tercih ettiği Tepe Prime kompleksinin gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirten Tepe İnşaat Genel Müdürü Süleyman Son, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olan projenin, Tepe İnşaat olarak en önemli yatırım projelerinden biri olduğunu belirtti. Son, "Tepe Prime projesine, krizin bizi etkilemeyeceği bir biçimde başladık. Proje 2009 yılının başları itibariyle yola çıktığımız bir projedir. Hızla gelişen Ankara'nın en değerli ve prestijli aksında yer alan Tepe Prime; pek çok önemli kamu kurumunun ve 6 üniversitenin tam orta noktasında yer almaktadır. Bugün itibari ile satışta ulaştığımız rakam, doğru bir proje ile Ankaralıları buluşturduğumuzu göstermesi bakımından da bizleri gururlandırmıştır" dedi.
Süleyman Son ayrıca, Tepe Prime kompleksinin, Bilkent Metro İstasyonu'na yakınlığı, açık ve kapalı otoparkı, modern mimarisi ile de Ankara'da yeni bir iş ve yaşam merkezi konumuna sahip olacağını belirtti.

Tepe Prime üç bölümden oluşuyor; Residence, Business ve Avenue... Ofislerin olduğu iki blok Tepe Prime Business, farklı bir görsel tasarımla sunulan keyifli yaşam merkezi Tepe Prime Avenue, stüdyoların yer aldığı diğer blok ise Tepe Prime Residence adıyla tanımlanıyor.

18 ve 19 katlı iki bloktan oluşan Tepe Prime Business'da alanları brüt 121 234 metrekare arasında değişen ofisler 218 ofis bulunuyor. Tepe Prime Residence alanları brüt 78 102 metrekare aralığında değişen, home ofis olarak da kullanılabilecek 100 stüdyo daireden oluşuyor. Tepe Prime Avenue'de ise alışılagelmiş büyük, kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük ihtiyaçların da karşılandığı butik bir merkez. Bu merkezde 37 mağaza mevcut.
Tepe Prime'da ofislerin metrekare ortalama satış fiyatı 4 bin 250 TL, stüdyoların metrekaresi ise 3 bin 250 TL.
Tebernüş Kireçci

Basında yer alan diğer haberler;

Profesyonellerden Tepe'ye yakın ilgi
Tepe İnşaat'ın  Ankara'da üst gelir grubu için geliştirdiği Tepe Prime beklenilenin de üzerinde ilgi gören projeler arasında.
Şirketin iş dünyasının profesyonellerine yönelik olarak tasarladığı Tepe Prime'da Haziran 2009'da satışa çıkarılan 177 birimden 130'u  satıldı.
Tepe İnşaat Genel Müdürü Süleyman Son,  bu ilgi üzerine projenin 5. etabını satışa çıkarma kararı aldıklarını söyledi.
Tepe Prime'ın üç bölümden oluştuğuna işaret eden Son,  residence, business ve avenue olarak açıkladığı bu bölümleri, "Ofislerin olduğu iki blok Tepe Prime Business, farklı bir görsel tasarımla sunulan keyifli yaşam merkezi Tepe Prime Avenue, stüdyoların yer aldığı diğer blok ise Tepe Prime Residence adıyla tanımlanıyor" sözleriyle anlattı.

Tebernüş Kireçci


Geri Dön