19 / 04 / 2024

Ankara Ticaret Odası MIPIM 2015'te Ankara'yı tanıtacak!

Ankara Ticaret Odası MIPIM 2015'te Ankara'yı tanıtacak!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Fransa 'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM'de Ankara'yı tanıtacak..



ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, fuara katılmak isteyen üyelerin katılım bedellerinin yarısının karşılanacağı ve stantta kurulacak maketlerle  Ankara  Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ANKAPARK'ın, Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Merkezi'nin, otomobil AVM'si olarak inşa edilen OTONOMİ'nin ve PODİUM AVM'nin tanıtılacağı duyuruldu.


MPIM fuarının ikinci gününde Ankara'nın tanıtımı için bir oturum yapılacağı belirtilen açıklamada ATO Başkanı Salih Bezci'nin "Ankaralı firmalara öncülük etme kararı aldık ve ATO'ya başvuranların katılım bedellerinin yarısını karşıladık, Ankara'nın büyük projelerini dünya yatırımcılarına tanıtacağız" ifadelerine yer verildi.


Açıklamada, Fransa'nın Cannes şehrindeki 19 bin 400 metrekarelik alanda kurulan ve bu yıl 26'ıncısı gerçekleştirilecek fuarda, 4 bin 500 yatırımcının yer alacağı ve 3 bin 200 üst düzey yönetici, 3 bin 700 proje geliştiricisi, bin 600 mimar, 370 siyasi lider ile 30 yerel yönetim ve şehir plancısının bir araya geleceği belirtildi.


Radikal


Geri Dön