25 / 04 / 2024

Antalya gayrimenkul projeleri, MIPIM 2015'te boy gösterecek!

Antalya gayrimenkul projeleri, MIPIM 2015'te boy gösterecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cannes'da yapılacak dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te örnek olacak vizyon projeleriyle dünya vitrinine çıkacak MIPIM 2015, 93 ülkeden 21 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te vizyon projeleriyle dünya vitrinine çıkacak. MIPIM 2015, 19 bin 400 metrekarelik fuar alanında, 93 ülkeden 21 binin üzerinde ziyaretçiye ve 4 bin 500 yatırımcıya ev sahipliği yapacak. 


Gayrimenkul sektörünün 4 gün boyunca bir araya geleceği MIPIM'de uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirleri bir araya gelecek. 


MIPIM Fuarı, gayrimenkul ve kentsel dönüşüm projelerinin uluslararası platformda tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması, dünyadaki trendlerin takip edilmesi ve netvvork sağlanması açılarından dünyanın en büyük ve etkili platformu olarak nitelendiriliyor. 


İŞTE VİZYON PROJELER Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projeleriyle MIPIM 2015'teki yerine alacak. Büyükşehir Belediyesi, Kepezaltı Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, Kruvaziyer Liman Projesi ve Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ile dünyaya tanıtılacak. MIPIM 2015 fuarında Antalya, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Büyükşehir Belediyesi'nin 8 üst düzey bürokratından oluşan heyetle temsil edilecek. 

FUARIN ÖNEMİ BÜYÜK Büyükşehir Belediyesi, MIPIM fuarı kapsamında Başbakanlık Tanıtma Fonu'ndan 100 bin TL hibe desteği aldı. MIPIM fuarı, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinin etkili bir şekilde tanıtılması, Antalya'nın yabancı yatırımcıya sunduğu avantajların yetkin ağızlar tarafından aktarılması, üst düzey görüşmelerin ve anlaşmaların sağlanması adına büyük bir önem taşıyor. 


Sabah Akdeniz 


Geri Dön