26 / 04 / 2024

mipim 2015 fuarına katılacak olan türk firmaları

mipim 2015 fuarına katılacak olan türk firmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cannes'da yapılacak dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te örnek olacak vizyon projeleriyle dünya vitrinine çıkacak MIPIM 2015, 93 ülkeden 21 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Urla Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı'na katıldı!

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal 18-21 Kasını 2015 tarihleri arasında restorasyon renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile Antalya Expo Center'da gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı'na katıldı.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

mipim 2015 fuarına katılacak olan türk firmaları Haberi

mipim 2015 fuarına katılacak olan türk firmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te vizyon projeleriyle dünya vitrinine çıkacak. MIPIM 2015, 19 bin 400 metrekarelik fuar alanında, 93 ülkeden 21 binin üzerinde ziyaretçiye ve 4 bin 500 yatırımcıya ev sahipliği yapacak. 


Gayrimenkul sektörünün 4 gün boyunca bir araya geleceği MIPIM'de uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirleri bir araya gelecek. 


MIPIM Fuarı, gayrimenkul ve kentsel dönüşüm projelerinin uluslararası platformda tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması, dünyadaki trendlerin takip edilmesi ve netvvork sağlanması açılarından dünyanın en büyük ve etkili platformu olarak nitelendiriliyor. 


İŞTE VİZYON PROJELER Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projeleriyle MIPIM 2015'teki yerine alacak. Büyükşehir Belediyesi, Kepezaltı Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi,...