20 / 04 / 2024

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.



ÇOK YÖNLÜ girişimci kimliği ile tanınan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ise, fuara farklılık katacak önemli bir projelerini daha kamuoyu ile paylaştıklarını açıkladı. Üstün, 1 Kasım seçim sonuçları ile Türkiye'nin belirsizlik sıkıntısından kurtulduğunu belirterek, "Artık herkes için planlama, projelendirme ve üretme vakti geldi. Düzelen moraller sektöre iş, aş olarak yansıyacaktır. Yeni dönemde bizim de hizmet verdiğimiz emlak ve otomotiv sektörü şaha kalkacaktır. Biz üzerimize düşen görevi farklı sektörlerde projeler üreterekyerine getiriyoruz. Otomotiv de bunlardan sadece birisi. Üretimini yaptığımız elektrikli otomobilimizi bu fuarda ilk kez tüketicilerle buluşturduk" dedi. 


Elektrikli otomobilin Türk halkı için artık bir ihtiyaç olduğunu söyleyen üstün, "Tanıtımını ilk kez fuarda gerçekleştirdiğimiz otomobilimiz 400 km menzilli olup, akaryakıt masrafı olmayan bir araçtır. Sessiz, çevre dostu ve konforlu olan aracımızla ilgili uzun zamandır çalışıyorduk. Yaptığımız denemelerde başarılı bir sonuç aldık. Talebe göre üretime geçmeyi planlıyoruz. Sadece otomobil değil elektrikli minibüs üretme planımız var" dedi. Emin Ustun, fuarda stantiarını ziyaret edenlerle bir bir ilgilendi ve projeleriyle ilgili bilgiler verdi. 


Yeni Akit


Geri Dön