19 / 04 / 2024

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.



Havalimanı, rezidans, metro, Otel, A+ konut, kentsel dönüşüm, alışveriş merkezi gibi projelerde “proje ve yapım yönetimi” alanında faaliyet gösteren ProPlan Proje Yönetimi, bu yıl 26.’sı düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’ de Türkiye’nin gücünü son 6 yılda olduğu gibi tekrar uluslararası platformda sergilemeye devam etti. 10 - 13 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarda ProPlan Proje Yönetim, gayrimenkul sektörünün öncü liderleri konumunda uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, yerel ve kamu yönetimleri, arazi sahipleri ve tedarikçileriyle bir araya geldi.

 

45 yıllık iş tecrübesini temel alarak inşaat sektöründe profesyonel anlamda yatırımcılara 2005 yılından beri aktif olarak hizmet veren ProPlan Proje Yönetimi, Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM'e katıldı. 4 gün süren MIPIM 2015, 19.400 metrekarelik fuar alanında, 93 ülkeden 21 binin üzerinde ziyaretçiye ve 4 bin 500 yatırımcıya ev sahipliği yaptı.


ProPlan, 10 - 13 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarda Azerbaycan Heydar Aliyev Havalimanı, Akasya Acıbadem, Shangri-La Oteli, Hilton Garden Inn Otel, Aqua Florya AVM gibi Türkiye’nin ve dünyanın ayrıcalıklı yapılarının bulunduğu portföyü ile dikkat çekti. Fuarda ayrıca ProPlan’ın hizmet verdiği İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin de yer aldığı maket büyük ilgi gördü.


ProPlan MIPIM’de iddialı projeleri ile yer aldı


İnşaat sektörü için proje yönetim ve yapım yönetim hizmeti sağlayan ProPlan İş Geliştirme Direktörü Erkan Özber, son 6 senedir yer aldıkları organizasyon hakkında  “MIPIM gibi dünya çapındaki fuarlara katılım oldukça önemli. Bu yıl da iddialı etkinlikler ve projelerimizle fuarda yerimizi aldık. Burada bulunmak aslında çok büyük bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Bir taraftan Türkiye’nin uluslararası pazarda proje yönetimi adına gerçekleştirdiği başarıları ve iş yapabilme gücünü tanıtırken, diğer taraftan Türkiye sınırları içinde hayata geçirdiğiniz büyük uzmanlık gerektiren projelerinizin güçlü yatırımcı portföyünü de yanınızda getiriyorsunuz. Ve bu alanda Proje Yönetim Hizmeti alarak profesyonel anlamda gerçekleştirilen projelere, sektöründe lider yerli ve yabancı firmaların yaklaşımının daha farklı olduğunu tecrübe ediyorsunuz.


2013 ve 2014 yıllarında 2 kez üst üste "Onur Ülke" olarak seçilerek pek çok etkinliğe imza atan ülkemiz Türkiye adına, bu seneki katılımın önceki yıllara oranla daha güçlü olması, Türk firmaları olarak geldiğimiz nokta adına bizi gururlandırdı.” dedi.


MIPIM’e 96 metrekarelik İstanbul Maketi


MIPIM'de İstanbul Ticaret Odası girişimi ile fuar alanında 96 metrekarelik İstanbul Maketi sergilendi. Fuar süresince İstanbul Çadırı’nda sergilenen, ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini yaşatan maket,  kültürel ve tarihi mirası ile İstanbul'u Fransa'ya taşıyarak İstanbul’un marka değerine de katkı sağladı.


Geri Dön