28 / 03 / 2024

Proplan projeleri Mıpım Fuarı

Proplan projeleri Mıpım Fuarı

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Kovid-19'a rağmen ulaştırma yatırımları hız kesmedi!

Türkiye, küresel boyutta iz bırakan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşın, bu yıl ulaştırma, haberleşme ve altyapıda attığı adımlarla stratejik önemdeki projeleri tamamlayıp, hizmete sundu.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Akkuş Gayrimenkul’ün projeleri MIPIM'de boy gösterecek!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnan ortaklı BOSS4 şirketiyle Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek olan MIPIM’e katılıyor. Akkuş Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtacak...

İstanbul’un vitrin projeleri MIPIM’de buluşuyor!

100 ülkeden 24 bin uluslararası gayrimenkul profesyoneli dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM için yarın Fransa’nın Cannes kentinde bir araya geliyor.

Şehzadeler'de kentsel dönüşüm çalışmaları 2018'de başlayacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu yıl sonuna kadar plan ve projeleri tamamlayıp, 2018 yılı içerisinde inşaata başlamak istediklerini söyledi.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Esas Gayrimenkul projeleri MIPIM 2017’de!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM’de gerçekleştirdiği öğle yemeğinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi

Hatay Büyükşehir projeleri MIPIM'e damga vurdu!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olan MIPIM’de Hatay’a çağ atlatacak projelerini tanıtıyor.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm projeleri üretmeye devam edecek!

Metreküp Mimarlık İnşaat İstanbul'da ardı ardına kentsel dönüşüm projeleri geliştirerek sektöre yeni bir heyecan kazandırdı.

Proplan projeleri Mıpım Fuarı Haberi

Proplan projeleri Mıpım Fuarı

Havalimanı, rezidans, metro, Otel, A+ konut, kentsel dönüşüm, alışveriş merkezi gibi projelerde “proje ve yapım yönetimi” alanında faaliyet gösteren ProPlan Proje Yönetimi, bu yıl 26.’sı düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’ de Türkiye’nin gücünü son 6 yılda olduğu gibi tekrar uluslararası platformda sergilemeye devam etti. 10 - 13 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarda ProPlan Proje Yönetim, gayrimenkul sektörünün öncü liderleri konumunda uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, yerel ve kamu yönetimleri, arazi sahipleri ve tedarikçileriyle bir araya geldi.

45 yıllık iş tecrübesini temel alarak inşaat sektöründe profesyonel anlamda yatırımcılara 2005 yılından beri aktif olarak hizmet veren ProPlan Proje Yönetimi, Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM'e katıldı. 4 gün süren MIPIM 2015, 19.400 metrekarelik fuar alanında, 93 ülkeden 21 binin üzerinde...