23 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.



Dünyanın her yanında büyük yatırımlarıyla müşterilerinin beklentilerini en iyi ve en profesyonel şekilde karşılamak, en doğru hizmeti verebilmek için hareket eden Esas Gayrimenkul, 12 – 15 Mart 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde 30'uncu kez düzenlenen MIPIM 2019’da yer alarak yurt dışı ve yurt içindeki projelerini açıkladı.

MIPIM’in gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından biri olduğunu söyleyen Esas Gayrimenkul CEO’su Sn. Kazım Köseoğlu: “Türkiye’deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul olarak; gerek ülkemizi temsil etmek, gerekse de yurt dışındaki fırsatları değerlendirmek adına Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM’e beşinci kez katıldık. MIPIM 2019’da yurt içi ve yurt dışı projelerimizi tanıtmanın yanı sıra; sektörün öncüleri ile bir araya gelmek ve yenilikleri, gelişmeleri yerinde takip ederek, yeni fırsatları değerlendirdik.

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de hayata geçireceği Esas 14 Burda AVM, 41 Burda AVM, Esas 17 Burda AVM, Esas 67 Burda AVM, 10 Burda ve 39 Burda AVM, Esas Aeropark, Esas Ofis Park Maltepe, Esas Plaza, Medline Antalya ve Adana’da inşaat aşamasında olan Esas 01 Burda AVM yatırımıyla Türkiye’deki faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye dışında ise İngiltere, İskoçya, Amerika, Almanya, Belçika, Hollanda’da otel, ofis binası ve alışveriş merkezlerimizle toplamda 30 projemiz mevcut.  2019 yılı itibariyle ise 1.2 milyon metrekarelik kiralanabilir alanı kontrol edecek yatırımlara ulaşmayı hedefliyoruz'' diye konuştu. 


Geri Dön