26 / 04 / 2024

Esas Gayrimenku mıpım 2019

Esas Gayrimenku mıpım 2019

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İdris Daşcı tarafından kuruldu.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Esas Gayrimenkul MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı!

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, 15-18 Mart 2016 tarihlerinde 27'inci kez gerçekleştirilen MIPIM 2016'da yer aldı.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2016'da 24 projesini sergileyecek!

Sektörün önemli aktörlerinden Esas Gayrimenkul, Cannes'da düzenlenecek MIPIM 2016'da Türkiye'den 8, İngiltere'den 13 ve ABD'den 3 projesini yabancı yatırımcının ilgisine sunacak.

Eyüp Belediyesi kira yardımı ödemelerine başladı!

Eyüp ilçesinde ikamet eden ve 6306 sayılı Afet Riski Taşıyan Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun gereğince kira yardımı almaya hak kazananların kira yardımları banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi, Nalan Uluğnoyan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Türk Akımı projesinde pürüz mü çıktı?

Türk Akımı Projesi görüşmelerinde, Rusya'nın Türkiye'yi geçiş ülkesi olarak görmesinin, doğalgazda indirim ve boru hattının Türkiye'deki sisteme dahil edilmesi konusunun en önemli pürüzler olduğunu belirtiyor.

Sakıp Sabancı Kent Müzesi Mükemmellik Sertfikası'nı aldı!

Kentin kimliğinin tanıtımında önemli rol üstlenen Sakıp Sabancı Kent Müzesi ve Dilek Sabancı Sanat Galerisi, uluslararası bir turizm şirketi tarafından 2015 Yılı Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yer alıyor. 24 katlı 3 bloktan oluşan projede banka kredili ve peşin alımlarda yüzde 7 indirim yapılıyor.

Koç Vakfı MedAmerikan Tıp Merkezi'ne 10 milyon dolar yatırım yaptı!

Vehbi Koç Vakfı'nın bünyesinde bulunan MedAmerikan Polikliniği, yeni yasalar çerçevesinde 10 milyon dolar yatırım ile MedAmerikan Tıp Merkezi'ne çevrildi. Merkez, Bağdat Caddesi, Feneryolu'nda 9 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım!

Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre proje, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren proje 3 blok halinde yükseliyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Kadıköy'de yükseldiğini söyleyebiliriz. Teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan oluşuyor.

Eyüp Axis İstanbul ulaşım!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofisler 74 metrekareden başlıyor. Eyüp Axis İstanbul ulaşım Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Esas Gayrimenku mıpım 2019 Haberi

Esas Gayrimenku mıpım 2019

Dünyanın her yanında büyük yatırımlarıyla müşterilerinin beklentilerini en iyi ve en profesyonel şekilde karşılamak, en doğru hizmeti verebilmek için hareket eden Esas Gayrimenkul, 12 – 15 Mart 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde 30'uncu kez düzenlenen MIPIM 2019’da yer alarak yurt dışı ve yurt içindeki projelerini açıkladı.

MIPIM’in gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından biri olduğunu söyleyen Esas Gayrimenkul CEO’su Sn. Kazım Köseoğlu: “Türkiye’deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul olarak; gerek ülkemizi temsil etmek, gerekse de yurt dışındaki fırsatları değerlendirmek adına Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM’e beşinci kez katıldık. MIPIM 2019’da yurt içi ve yurt dışı projelerimizi tanıtmanın yanı sıra; sektörün öncüleri ile bir araya gelmek ve yenilikleri, gelişmeleri yerinde takip ederek, yeni fırsatları...