25 / 04 / 2024

Lik Yapı Tüyap Bursa İnşaat 2015 fuarına katıldı!

Lik Yapı Tüyap Bursa İnşaat 2015 fuarına katıldı!

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.



Lik Yapı kurulduğu günden itibaren taahhüt ve çözüm kuruluşu olarak kurumsallaşmış yapısıyla çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli, yetişkin insan gücüyle genel müteahhitlik hizmetleri alanında dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam ediyor.

 

Lik Yapı inşaat Türkiye'nin değişik illerinde modem mimarinin en güzel örneklerinin sunulduğu siteler, toplu konutlar, fabrikalar ve okullar inşa ederek önemli projelere imza atıyor.


Müşteri memnuniyetini temel alan bir anlayışla, ömek bir kuruluş olan Lik Yapı kaynaklarını verimli kullanmaya yönelik çevreci yatırımlarla da kendini sürekli geliştiren bir firma. Lik Yapı konut alıcılarına başta iyi bir yaşam alanı beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunuyor. TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katılan Lik Yapı firma sahibi Mehmet Kurt her lükse, her bütçeye göre müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak daireleri olduğunu ifade ederek, "Çok iyi projeler hazırladık ve bunlar halkın tüm kesimlerine hitap edebilecek türden. Bundan önce göstercfiğimiz Lik Yapı kalitesini bu projelerde de arttırmaya devam ediyoruz ve müşterilerimizden de bu konuda çok güzel yanıtlar alıyoruz. Şu an devam etmekte olan 6 projemiz var.Projelerimizin hepsi Mudanya'da olmakla beraber 2015 ve 2016 ta hepsini teslim etmeyi planlıyoruz. Yılda 300-350 konut üretiyoruz. Şu anda 11 blok 88 daireden oluşan Hafitpaşa Konaklan projemiz yüzde 70 seviyesinde, 18 blok 206 dairelik Burgazpark 1 Etap projemiz ise yüzde 60 seviyesinde. Butik bir proje olan Çamlık Konaklan 30 daire, şu anda yüzde 35 seviyelerinde. Bu üç projemizin de teslimini 2015 Aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz. Likoğlu Residance 101 daire, Seyru Sefa 136 daire, Seyru Sefa 232 daire ve yine bu 3 projemizi de 2016 Aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 


DOĞRU YER, DOĞRU PROJE, DOĞRU MÜTEAHHİT... 

Sektördeki gidişata ilişkin bir değerlendirmede de bulunan Kurt 'doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit ' anlayışı olduğu zaman toplumun her kesiminden talep olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: "Doğru çizgideyseniz satış kaygısı yaşamıyorsunuz. Akıllı ev konseptine uygun olarak, yaşam alanında yormayacak konutlar inşa ediyoruz.Dinamik, insan odaklı,ihtiyaca duyarlı bir kurum olarak, lüks konut anlayışımız yalnızca 1. sınıf işçilikten ibaret değil. Yapılan iş huzur, güven ve konfor karlılık, sağlık ve rahatlık sunabilmeli." 


Posta Bursa


Geri Dön