25 / 04 / 2024

lik yapı projeleri

lik yapı projeleri

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, "Doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit olduğu sürece toplumun her kesiminden talep de olur" dedi.

Lik Yapı devam eden 3 projesini Aralık 2015'te teslim edecek!

Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, Mudanya'nın sakinliğini ve doğasını keşfeden herkesin mutlaka burada yaşamak isteyeceğini vurguladı. Kurt devam eden projeleri hakkında da bilgi verdi..

Lik Yapı Tüyap Bursa İnşaat 2015 fuarına katıldı!

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz!

GS TV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz. Florya bizim olacak, Kemerburgaz'dan da vazgeçmiyoruz" ifadelerini kullandı...

lik yapı projeleri Haberi

lik yapı projeleri

Müşterilerinizi ne tür projelerle karşılayacaksınız? 

Çok iyi projeler hazırladık ve bunlar halkın tüm kesimlerine hitap edebilecek cinsten. Bundan onca gösterdiğimiz Lik Yapı kalitesini bu projelerde de arttırmaya devam ediyoruz ve müşterilerimizden de bu konuda çok güzel yanıtlar alıyoruz. Şuan devam etmekte olan 6 projemiz var. Projelerimizin hepsi Mudanya'da olmakla beraber 2015 ve 2016'da hepsini teslim etmeyi planlıyoruz. Yılda 300-350 konut üretiyoruz. Şuan da 11 blok 88 daireden oluşan "Halitpaşa Konakları" projemiz % 70 seviyesinde, 18 blok 206 dairelik "Burgazpark 3.Etap" projemiz ise % 60 seviyesinde. Butik bir proje olan "Çamlık Konakları" 30 daire ve o da % 35 seviyelerinde. Bu 3 projemizin de teslimini 2015 Aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz. "Likoğlu Residance" 101 daire, "Seyru Sefa 1" 36 daire, "Seyru...