26 / 04 / 2024

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.



 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hebo Yapı tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk-Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği desteğiyle gerçekleştirilen, Türkiye ve Arap ülkeleri arasında proje üretmenin ve iş adamlarını bir araya getirerek sektörel bazda ticari bir platform oluşturmanın amaçlandığı 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı, İstanbul'da gerçekleşti.

 

Orta Doğu bölgesindeki hazır yapı sektörü taleplerinin alındığı ve ikili görüşmelerle iş bağlantılarının da kurulduğu fuara Ürdün, Suudi Arabistan, Cezayir, Tunus, Filistin, İran, Irak, Fas ve Lübnan gibi ülkeler yoğun ilgi gösterdi.

 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren fuarda, Hebo Yapı da prefabrike yapı, konteyner, Hebo City, kabin, prefabrike konut ve çelik yapı gibi ürün ve hizmetlerini sergiledi.

 

4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'nda Hebo Yapı'nın ürünlerinin yanı sıra projelerinde kullanılan HekimBoard Fibercement doğal çimento levha ve HekimPanel markalı sandviç panelleri, hafif çelik yapı ve güneş enerjisi sistemleri (GES) taşıyıcı profilleri endüstrisine hizmet veren Hekim Profil ve hafif çelik yapı sistemlerine yönelik Steel-In ürünleri de büyük ilgi gördü.

 

- "Orta Doğu ve Afrika bölgesinden oldukça fazla talep alıyoruz"

 

Hebo Yapı Dış Ticaret Müdürü Gökhan Özer konuyla ilgili olarak, "Hebo Yapı, geniş ürün yelpazesi içerisinde her türlü şantiye yapıları, çok amaçlı yaşam konteynerleri, güvenlik kabinleri, satış üniteleri, modüler wc-duş, soyunma kabinleri ve proje bazlı butik yapıları ile yaşamı kolaylaştırarak sektöründe fark yaratıyor. Şirketimiz, şehircilikte yeni, çağdaş gereksinimlerin karşılanmasını ve ürünlerinin şehir gelişimine katkıda bulunacak şekilde kullanılmasını amaçlıyor." diye konuştu.

 


Geri Dön